Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Príbeh lásky z lietadla: Pasažierky sa do seba zaľúbili počas letu, koniec ako z filmu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Na Twitteri sa objavil dojímavý príbeh dvoch starších žien, ktoré sa do seba zamilovali počas 11-hodinového letu z Kanady. V Španielsku sa museli rozdeliť kvôli rozličným prípojným letom. Zamestnankyňa leteckej spoločnosti bola priamym svedkom nádherného stretnutia, ktoré pripomína scénu z filmu. O všetkom informovala prostredníctvom sociálnej siete.

Žena (34) po rokoch napísala svojej detskej láske: Stretli sa, o pár týždňov sa stalo niečo šialené

Spočiatku to bol obyčajný pracovný deň pre sprostredkovateľku leteniek jednej leteckej spoločnosti. Zrazu k nej podišla asi 70-ročná žena, ktorá tvrdila, že sa má stretnúť s niekým, kto priletí zo Španielska. Lietadlo pristálo už pred hodinou, ale osoba, na ktorú staršia žena čakala, sa neukázala. Zaujímalo ju, či bola na palube lietadla.

Zamestnanci obsluhujúci pokladňu však nie sú oprávnení poskytovať takéto informácie. „Len prikývla a povedala, že chápe, ale vyzerala veľmi smutne. Opýtala som sa jej, čo sa stalo,“ uviedla sprostredkovateľka na Twitteri. Ukázalo sa, že staršia žena sa s niekým stretla na palube lietadla letiaceho z Kanady a počas 11-hodinového letu sa zamilovala.

Rozdelili ich odlišné prípojné lety zo Španielska, sľúbili si však, že sa stretnú na letisku v konečnej destinácii. Zamestnankyňu leteckej spoločnosti tento príbeh skutočne chytil za srdce, napriek tomu žene nemohla povedať, kde sa nachádza jej spriaznená duša. „Povedala, že sa jej nemôže dovolať. Je pripravená vzdať to, je veľmi smutná a ja som smutná z nej,“ napísala na Twitteri.

Dojímavý príbeh nevedela pustiť z hlavy ani počas obeda. V tom počula, ako k pultu na predaj leteniek prišla ďalšia, asi 70-ročná žena a pýtala sa na niekoho z letu zo Španielska. „Pustila som sedvič a obišla pult. Opýtala som sa jej, či náhodou neprišla zo Španielska,“ opísala situáciu sprostredkovateľka. Okamžite kontaktovala prvú dámu, že na ňu niekto čaká.

O minútu neskôr sa staršie ženy radostne objímali. „Miliónkrát sa mi poďakovali za to, že som im pomohla dať sa dokopy a zažiť šťastný koniec,“ dodala zamestnankyňa. O pár minút sa dámy vrátili, aby jej dali milý darček, čokoládového zajaca. Tento príbeh je dôkazom, že láska stále existuje, v každom veku a za každých okolností.

Viac o téme: LáskaLietadlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu