Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

VIDEO Chlapec sa rozvaľoval na sedadlách v metre: Nečakaná príučka cestujúceho ho vyviedla z miery

(Zdroj: Twitter/isabel)

NEW YORK - Žena cestovala newyorským metrom, keď sa stala svedkom hrdinského činu. Chlapec ležal rozvalený na troch sedadlách a dokonca mal vyložené nohy. Neznámy cestujúci túto nepríjemnosť vyriešil svojsky, sadol si mu na nohy. Reakcia mladíka vás dostane.

Ľudia sa radi sťažujú na dnešnú mládež, v tomto prípade však išlo naozaj o opodstatnenú sťažnosť. Tínedžer v metre v New Yorku sa totiž rozhodol, že si ľahne cez tri sedadlá a vyloží si hore nohy. Jediné, čo ho zaujímalo, bol mobil v jeho rukách. Chlapec odmietal uvoľniť zvyšné dve sedadlá, hoci okolo neho stálo množstvo ľudí, ktorí by si radi sadli. 

FOTO zachytáva otrasnú realitu: Pozrite sa na plnú čakáreň u lekára a nájdite ju

Zrazu na scénu prišiel džentlmen, ktorý nepríjemnú situáciu hravo vyriešil. Podľa Isabel, ženy, ktorá v tom čase cestovala metrom a incident nakrútila na video, si neznámy chlapík sadol na chlapcove nohy bez akéhokoľvek varovania. Tínedžer na neho šokovane pozrel a nohy okamžite odtiahol preč. 

"Tento malý zasran nohami zaberá miesta na sedenie pre troch ľudí, vtom príde tento chlap a jednoducho si sadne na jeho nohy," okomentovala Isabel svoje zábery, ktoré zverejnila na Twitteri. Mnohí užívatelia mužovi vyjadrili podporu a považujú ho za takého malého hrdinu. 

Viac o téme: MetroNeohľaduplnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu