Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Austrálsky policajt varuje pred jazdou pod vplyvom, stal sa hviezdou: Vďaka tomuto ODKAZU

Paul Ellison
Paul Ellison (Zdroj: Facebook/Western Australia Police Force)

ADELAIDE - Austrálske policajné oddelenie varovalo vodičov pred požívaním alkoholických nápojov pred jazdou či počas nej. Vyfotili preto svojho atraktívneho kolegu, ktorý v rukách drží dva testery na alkohol a odhaľuje svoje bicepsy. Záber sa stal obrovským hitom a z mladého policajta spravil zo dňa na deň obrovskú hviezdu.

Po Sviatku práce, ktorý Západná Austrália oslávila v prvý marcový víkend, zverejnilo miestne policajné oddelenie príspevok, ktorý naráža na požívanie alkoholu pred šoférovaním. Povzbudzuje ľudí, aby boli natoľko inteligentní a nesadli za volant pod vplyvom. "Dúfame, že ste mali fantastický a dlhý víkend Západoaustrálčania. Pamätajte však na to, že sa potrebujete nejako dopraviť domov!" píše sa v odkaze na Facebooku. 

Spoločne s ním oddelenie zverejnilo aj fotografiu kolegu, strážnika Paula Ellisona, ktorý v rukách drží dva testery na alkohol tak, aby zvýraznil vypracované bicepsy na ramenách. Status a fotku za jediný deň okomentovalo viac ako 5000 užívateľov, najmä teda nežnejšieho pohlavia. "Hovorím v mene všetkých žien. Prosím, nikdy neskladajte svoje zbrane, dôstojník," napísala jedna. "Je to neúctivé voči jeho uniforme, mal by si ju vyzliecť. Pomaly. V sprievode hudby s dobrým rytmom," pridala sa ďalšia. Iné ženy si pre zmenu všimli, že Ellison nemá na ruke manželskú obrúčku, čo by mohlo znamenať, že je stále "single".

Paul po veľkej a pozitívnej odozve na svoju adresu priznal, že je potešený všetkou tou pozornosťou. Zároveň však dúfa, že kampaň pomôže zlepšiť situáciu na cestách a upovedomí šoférov o dôležitosti bezpečnej jazdy. 

Viac o téme: Alkohol za volantomAustráliaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu