Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Turistka (32) sa spustila na tobogane v Turecku: Nasledoval horor, skoro ju prizabila obézna žena!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

SEAFORD - Britskú mamičku takmer na smrť zmrzačila obézna žena na vodnom tobogáne v Turecku. V dôsledku nárazu sa jej pečeň rozdelila na dve časti, utrpela tiež zlomeniny rebier, vnútorné krvácanie a poškodenie obličky. Teraz žaluje spoločnosť, prostredníctvom ktorej si zakúpila dovolenku.

Tridsaťdvaročná Jemma Joslynová sa vlani v septembri ubytovala v hoteli v meste Faralya Mah a spoločne s deťmi sa vybrali do vodného parku v rezorte. Práve tu ju ale zasiahla obézna žena, ktorá sa na tobogane spustila príliš skoro za Jemmou a na jeho konci do nej prudko narazila. Mladá Britka v tom okamihu začala bojovať o holý život. Utrpela zlomeninu piatich rebier, jej pečeň aj ďalšie vnútorné orgány boli vážne poškodené. Bola prevezená do neďalekej nemocnice, kde podstúpila operáciu. 

Turistka (32) sa spustila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jemma skončila s obrovskou jazvou na bruchu a tvrdí, že stále trpí dôsledkami z poškodenia obličiek. Za dva týždne dovolenky zaplatila 2700 libier, no kvôli vážnemu incidentu si ju vôbec neužila. V súčasnosti podáva žalobu na spoločnosť Thomas Cook. Joslynová tvrdí, že v hoteli neexistujú bezpečnostné opatrenia, ktoré by monitorovali areál a zachytili ženu vychádzajúcu z toboganu. "Boli sme v Turecku len štrnásť hodín, keď sme sa rozhodli ísť do hotelového vodného parku. Nebol tam nijaký personál, ktorý by hore korigoval ľudí a dohliadal na to, aby sa nespúšťali hneď za sebou. Ja som svojim malým deťom povedala, aby počkali aspoň desať sekúnd, nech človek, ktorý išiel pred nimi, môže v poriadku vyjsť z toboganu," vysvetľuje. 

Turistka (32) sa spustila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

V čase nehody sa mala za Jemmou spustiť jej dcéra, no z ničoho nič sa tam objavila obézna žena. Keď sa Jemma dostala k spodnej časti šmykľavky, registrovala za sebou rýchlo sa približujúce cudzie nohy a vedela, že už sa určite nestihne včas vyhnúť zrážke. Náraz ju odhodil do vody a ucítila ukrutnú bolesť. Najhoršie na tom bola jej oblička a keďže v máji 2015 Joslynová darovala jednu z nich svojej mame, situácia bola o to dramatickejšia. 

Neskôr pacientke oznámili, že jej poistenie nezahŕňa zdravotnú starostlivosť, pretože bola hospitalizovaná v súkromnej nemocnici. "Vzala som si so sebou len 150 libier, pretože sme zaplatili za all-inclusive služby. Teraz ale potrebujem 5 000 libier na záchranu života," prezradila. Našťastie, sumu za ňu na mieste zaplatila jej kamarátka, s ktorou bola s nimi na dovolenke. "Ak by tam neboli moji priatelia, bola by som mŕtva a moje deti by skončili samé v Turecku," skonštatovala Jemma pohoršene. Tri dni strávila na jendotke intenzívnej starostlivosti a ďalších päť dní na bežnom oddelení. Firma Thomas Cook údajne nepodnikla žiadne kroky, aby svojej klientke uľahčila situáciu. 

Žena sa spustila s dcérkou (1) zo šmykľavky: FOTO zachytila hrôzu, ktorá sa v tom momente diala

Joslynovej deti okrem toho chytili črevný vírus, ktorý sa šíril po hoteli. Museli teda za nimi z Británie prísť ich starí rodičia. Jemmina právna zástupkyňa Magdalena Knezová uviedla, že čakajú na vyjadrenie spoločnosti a pevne dúfajú v to, že sa Jemmin prípad vyvinie v jej prospech. 

Viac o téme: TureckoNehodaDovolenkaToboganŠmykľavka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu