Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Brunetke (23) sa zapáčil mladík na diskotéke: Láska na prvý pohľad, mala však veľký háčik

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Chloe Smith)

LONDÝN - Keď sa Angličanka Chloe Smithová stretla pred tromi rokmi na Ibize s Talianom Danielom Marsicom, okamžite medzi nimi preskočila iskra. Dvojica vraj bez problémov vyriešila jazykovú bariéru na začiatku vzťahu prostredníctvom Googlu a teraz obaja spokojne žijú blízko Londýna.

Informačné technológie hýbu súčasným svetom a pomáhajú odbúravať viaceré prekážky, ktoré by v minulosti zamilované páry možno nedokázali preskočiť. Taký je aj príbeh 23-ročnej Chloe a jej o dva roky staršieho talianskeho priateľa, ktorí sa zoznámili v roku 2016 na Ibize. Brunetka si všimla mladíka v nočnom bare a tak ho oslovila. "Hneď mi bolo jasné, že je to muž môjho života. Vôbec nám pritom nevadilo, že ja som nehovorila po taliansky a Daniel zasa vôbec nerozumel angličtine. Všetko vyriešil Google Translator," spomína na začiatky vzťahu dievčina. 

FOTO Brunetke (23) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Daniele Marsico)

Vraj nikdy nepochybovala o tom, že fešák z Neapola je ten pravý a hneď s ním vyrazila na cesty. Nikto z ich blízkych nechápal, keď sa len po týždňovej známosti vybrali spolu do Barcelony a neskôr na Tenerife a do Madridu. Dvojici bolo ale spolu naozaj vynikajúco a čím viac času spolu trávili, tým menej používali prekladač. 

FOTO Brunetke (23) sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Chloe Smith)

Chloe potom chvíľu žila so svojím priateľom v jeho rodnom meste, kde sa zoznámila s jeho rodinou. Obaja sa medzitým naučili jazyk toho druhého a momentálne žijú v Londýne. "Neapol je podľa mňa najkrajšie mesto v Európe, ale chceli sme sa usadiť v Anglicku," odôvodňuje rozhodnutie presťahovať sa do britskej metropoly, kde Daniel pracuje ako barman a ona sa živí ako vizážistka. "Nikto nám neveril, že to spolu zvládneme, poznali sme sa veľmi krátko a ani sme sa nevedeli dohovoriť. Dokázali sme však prekonať akékoľvek pochybnosti, pretože som od začiatku cítil, že Chloe je moja spriaznená duša," doplnil sympatický mladík. 

Viac o téme: IbizaDovolenkaRomantika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu