Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Pasažier si prečítal varovanie na menu v lietadle a neveril vlastným očiam

Dr. Michael L. Brown Zobraziť galériu (4)
Dr. Michael L. Brown (Zdroj: Twitter/Dr. Michael L. Brown, thinkstock.com)

LONDÝN - Muža, cestujúceho biznis triedou z londýnskeho Heathrow do Chicaga, upútala na jedálnom lístku zvláštna poznámka varujúca pasažierov, aby boli opatrní, pretože v jednom z jedál môže byť namiešaná skutočne zvláštna prísada. Netradičné upozornenie prekvapilo a rozosmialo aj nič netušiace letušky a zabávajú sa na ňom aj užívatelia sociálnej siete.

Lietadlo aeroliniek LOT sa pokazilo, cestujúcim oznámili šokujúcu správu: Odletíte, ale len keď...!

Na podrobné jedálne lístky obsahujúce alergény sme si už zvykli. Ale položka, na ktorú boli upozornení pasažieri biznis triedy British Airways počas letu z Lonýna do Chicaga, šokovala a zároveň pobavila Dr. Michaela Browna zo Severnej Karolíny natoľko, že ju tweetoval.

FOTO Pasažier si prečítal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR/AP)

Pod názvom „Domáca dusená divina s rozmarínovými knedľami, pečenými gaštanmi a kelom“ bola totiž poznámka, že toto jedlo môže obsahovať náboje, resp. kúsky nábojov. „Neobjednal som si to, ale ukázal som to letuškám. O ničom nevedeli a dobre sa pobavili,“ hovorí pasažier. Jedna z nich ešte pripomenula, že pri takom počte Američanov na palube by sa nečudovala, keby ich niekto zažaloval. „Do Londýna som priletel z Bombaja, ale táto položka tam určite v ponuke nebola.“

FOTO Pasažier si prečítal
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Twitter/Michael L. Brown)

Po zverejnení sa na Twitteri objavil komentár, ktorý celú situáciu vyhodnotil tak, že letecká spoločnosť vyšla v ústrety Američanom a robí všetko preto, aby sa cítili ako doma. „Je to iba pridané železo,“ napísal ďalší. „Ide o upozornenia, ktoré sú preventívne,“ vyjadril sa hovorca spoločnosti British Airways. 

Viac o téme: LietadloJedloBritish airways
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu