Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žena (30) prestala randiť, hrozila jej strašná hanba: Opustil ma kvôli TOMU aj môj priateľ!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Tridsaťročná Londýnčanka sa rozhodla otvorene rozprávať o svojich zdravotných problémoch, ktoré jej dlhých pätnásť rokov ničili život. Opisuje svoje ťažkosti so zažívaním ako nočnú moru, kvôli ktorej musela obmedziť aj spoločenské stretnutia. Vie, že ľudí s podobnými problémami je veľa a takto im dáva najavo, aby nezúfali a neprestali hľadať spôsob, ako svoje ťažkosti zmierniť.

Emmu Frostovú prenasleduje chronické nafukovanie polovicu jej života. Po každom jedle sa jej neprimerane zväčší brucho, dostane kŕče a okamžite musí bežať na toaletu. Robili jej množstvo testov, mala aj podozrenie na celiakiu, ale to sa nakoniec nepotvrdilo. Postupne vyradila zo svojho jedálnička niektoré potraviny, ale ani to veľmi nepomohlo. "Najprv som vylúčila mliečne výrobky, neskôr lepok a pšenicu, ale vždy to bolo rovnaké. Zruinovalo mi to vzťah, otec mojej dcéry odišiel. Bola som totiž nervózna, ubolená a nešťastná," spomína.

Žena (30) prestala randiť,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Frostová kvôli svojim problémom dokonca prestala randiť, pretože sa bála, že by si na schôdzke uľavila, čo by zrejme znamenalo koniec všetkej romantiky. Niekto jej ale potom poradil prípravok LQ Liquid Health s obsahom kolagénu, zázvoru, aloe vera, mäty a vitamínu C. Mladá žena sa nakoniec dočkala úľavy "Môj problém to síce úplne nevyriešilo, ale keď som ho prestala užívať, všetko sa veľmi zhoršilo. Tak som sa k nemu vrátila a je to oveľa lepšie. Už sa nemusím toľko obmedzovať a nemám silné bolesti." 

Vedci vyriešili nechutnú záhadu: Dôvod, prečo sú niektoré vetry spoločensky jedovaté

Emma tvrdí, že stretnutia s priateľmi by jej mohli veľmi pomôcť zabudnúť na všetky starosti, ale kdekoľvek prišla, okamžite kontrolovala, ako ďaleko je záchod. Preto je teraz veľmi šťastná a ostatným s podobnými problémami radí, aby sa nevzdávali a neustále skúšali nájsť spôsob, ktorý by im pomohol. "U mňa to bol obyčajný zázvor. Keby mi to niekto povedal pred pár rokmi, neverila by som," dodáva mladá žena a teší sa zo svojho nového vzťahu.

Viac o téme: NafukovaniePrdenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu