Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Žena uviazla vo vani: Strávila v nej celých päť dní, kvôli tejto chybe!

Alison Gibsonová uviazla vo vani. Zobraziť galériu (2)
Alison Gibsonová uviazla vo vani. (Zdroj: Youtube/Inside Edition)

CHESANING - Poriadne nepríjemnú skúsenosť má za sebou Alison Gibsonová, ktorá uviazla vo svojej vani. Keďže žije len s mačkou a telefón si nechala v inej miestnosti domu, nezostávalo jej nič iné, len čakať, že niekomu začne chýbať. Než sa tak stalo, uplynulo päť dní.

Osamelej Američanke Alison (54) sa stala vlastná kúpeľňa väzením. Keď si do napustenej vane sadla opačne, vynorila sa prvá obava, že z nej zrejme nevstane. Žiaľ, tak sa aj stalo, lebo nedočiahla na kovový držiak, ktorý mala za chrbtom. „V podstate som tam len tak sedela,“ opísala bizarnú skúsenosť pre televíznu stanicu WJRT-TV.  

Mobilný telefón si nechala v inej miestnosti v dome. Nezostávalo jej tak nič iné, len čakať, že si na ňu niekto spomenie. „Keď mi bola zima, dopustila som si teplú vodu, keď som bola smädná, pila som studenú priamo z kohútika,“ opisuje incident.

Alison Gibsonová uviazla vo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Inside Edition)


Čítajte aj: FOTO Kráska (32) si nechala zväčšiť prsia: Potom prišiel šok, poriadne ju strápnili!


Na to, že niečo nie je v poriadku, upozornil ľudí zo susedstva poštár, ktorému sa zdalo čudné, že Alison si niekoľko dní nevybrala schránku. Oboznámení susedia už zo záhrady jej domu počuli, že Gibsonová volá o pomoc. Po príchode privolaných záchranárov ju previezli do nemocnice. Našťastie, dlhý kúpeľ sa na jej zdravotnom stave nijako nepodpísal. Gibsonová na záver uviedla, že po tomto strašnom zážitku si kúpi špeciálnu vaňu pre seniorov, ktorá má dvierka.   

Viac o téme: NehodaVaňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu