Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Po uši zamilovaný mladík hľadá babu, ktorú stretol na Ibize: Toto o nej viem, pomôžte mi ju vypátrať!

Nájde Dan svoju Stacey?
Nájde Dan svoju Stacey? (Zdroj: Twitter/dan millington)

WARRINGTON - Zúfalo zamilovaný mladík hľadá cez sociálnu sieť svoju letnú lásku, ktorú stretol počas dovolenky na Ibize. Vie iba toľko, že sa volá Stacey, pochádza zo Stoke a jazdí na maličkom Mini. Podľa ohlasu a záujmu užívateľov sa mu to zrejme podarí.

Strata telefónu nikoho nepoteší, ale Dan Millington oplakáva nielen svoj stratený mobil. Mimoriadne smutný je aj z toho, že v ňom mal uložené číslo na dievčinu, s ktorou sa zoznámil v Španielsku. Jediné informácie, ktoré o nej má, sú jej vek, krstné meno, zamestnanie a značka auta, na ktorom jazdí. "Možno som na Ibize našiel lásku svojho života, ale nedokážem sa s ňou spojiť, nemám na ňu totiž telefónne číslo," píše na sociálnej sieti.

Dotyčná slečna sa teda volá Stacey, má 27 rokov, pracuje ako kozmetička v meste Stoke-on-Trent a jazdí na Mini. Danovi sa zatiaľ ozvali najmä užívatelia zo Stoke a sľúbili mu pomoc pri hľadaní jeho vyvolenej. Niektorí z nich za odmenu očakávajú svadobnú pozvánku. S vynikajúcim nápadom prišla aj Amanda McNallyová, ktorá zaľúbenému Britovi radí, aby sa obrátil na populárneho futbalového hráča tímu Stoke City Petra Croucha. "Stacey je určite jeho veľká fanúšička, možno aj číta jeho novú knihu. Skús mu navrhnúť, či by ti nepomohol," napísala. 

Viac o téme: IbizaDovolenkaLáska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu