Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Mladík sa zahryzol do jahody, takmer ho to zabilo: Teraz varuje, v tomto obchode ich nekupujte!

Kontaminovaná jahoda
Kontaminovaná jahoda (Zdroj: Facebook/Joshua Gane)

BRISBANE - Mladík si kúpil jahody a schuti sa do jednej hneď zahryzol. Skončil v nemocnici, pretože v nej bola ukrytá ihla! Bohužiaľ to nie je ojedinelý prípad, viacero ľudí z austrálskeho štátu Queensland zažilo to isté. Miestne úrady preto varujú pred konzumáciou jahôd zakúpených v sieti predajní Woolworths.

Spomínanú sieť zásobuje jahodami istý farmár z Queenslandu, ktorý tvrdí, že ide o sabotáž a do jeho jahôd napichal ihly niekto schválne, aby ho finančne položil. Z celej situácie je zhrozený a svoju produkciu pred niekoľkými dňami úplne zastavil až do odhalenia vinníka, ktorý takýmto spôsobom ohrozil zdravie tisícov zákazníkov. Woolwortsh medzičasom dodávky od farmára stiahol zo svojich predajní v štátoch Queensland, Nový Južný Wales i Viktória. 

Na všetko sa podarilo prísť aj vďaka mladíkovi, ktorý ihlu v jahode prehltol. Joshua Gane na Facebooku informoval o tom, ako jeho kamarát následne začal pociťovať silnú bolesť v bruchu a skončil na pohotovosti. Keď prezreli ostatné jahody v balení, našli ihlu aj v ďalšej. 

V stredu zas Angela Stevensonová takmer dala zjesť takúto jahodu svojmu malému synovi. Keď jednu rozkrojila napoly, všimla si, že sú v nej až dve ihly. Úplne ju zamrazilo pri pomyslení, že by to prehliadla. 

Polícia má podozrenie, že by za všetkým by mohol byť nespokojný bývalý pracovník farmy, ktorý sa takýmto spôsobom chce pomstiť svojmu zamestnávateľovi. Osobe zodpovednej za kontamináciu ovocia hrozí obvinenie z ťažkého ublíženia na zdraví. 

Viac o téme: JahodyJedloAustráliaKontaminácia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu