Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tereza Hlůšková známa z heroínovej kauzy prehovorila: Na Instagrame odpovedala na pikantné otázky

Tereza Hlůšková si založila podcast. Zobraziť galériu (2)
Tereza Hlůšková si založila podcast. (Zdroj: YouTube/Tereza Hluskova)

PRAHA - Češka Tereza Hlůšková, ktorú pakistanský súd zbavil všetkých obvinení z pašovania heroínu, sa rozhodla prehovoriť o svojom súkromí. Založila si podcast, v ktorom chce porozprávať o skúsenostiach z pakistanského väzenia a o detailoch zo života predtým, ako ju v ázijskej krajine zatkli.

I keď fanúšikovia Terezy Hlůškovej očakávali, že po návrate do Českej republiky napíše knihu o svojich zážitkoch z pakistanského väzenia a celkovo o svojom živote, ona sa rozhodla ísť s dobou. Založila si na YouTube podcast. Tam mieni postupne uverejňovať v podobe videí úryvky zo svojho života.

Historický prielom v trestoch za drogovú trestnú činnosť (Zdroj: TASR/Jakub Popelka)

Ešte pred vydaním prvého dielu odpovedala svojich sledovateľom na Instagrame na rôzne - aj nepríjemné otázky. Týkali sa napríklad rodiny a jej finančných výdajov počas Terezinho pobytu v pakistanskom väzení. 

"Celá rodina ma podporovala. Otec, mamka, babičky, súrodenci, ale je veľký fakt, že otec mi pomáhal zo všetkých najviac a nebyť jeho, tak som stále ešte v Paku," priznala Tereza.

Tereza Hlůšková známa z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladá Češka sa často stretáva s kritikou, že nebyť peňazí daňových poplatníkov, tak by vo väzení v ázijskej krajine ešte sedela. Proti tomu však blondínka protestuje: "Moji rodičia platili právnikov, pobyt vo väzení aj letenku. Jediné, čo ČR platila, bola výplata českej ambasády v Pakistane, ktorú by platila, aj keby som tam nebola," vysvetlila podľa extra.cz Tereza, ktorú zbavili obvinení z pašovania heroínu do Pakistanu.

V minulosti Hlůšková vďaka práci spoločnice veľa cestovala po svete. "Rodičom som povedala, že idem pracovať do Belgicka do fabriky. Ja, dievča s nulovou angličtinou, som ale vedela, že pri práci spoločníčky nemusíš úplne hovoriť, musíš tam robiť skôr iné veci a nejaké to "ach, ach" sa hovorí v každom jazyku rovnako," povedala so sebairóniou na videu na YouTube.

Viac o téme: InstagramHlůšková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu