Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Bizarnosť roka: Ľudia si klopkali na čelo, pracovníci mesta sa vybrali do snehu s kosačkami!

Kosiť chceli aj po zasnežení cesty. Zobraziť galériu (3)
Kosiť chceli aj po zasnežení cesty. (Zdroj: Gettyimages.com)

LIPNO - Ak ste si mysleli, že premiérové sneženie v Bratislave bolo v rámci zimného počasia to najväčšie prekvapenie, tak sa mýlite. Naši severní susedia by vám mohli rozprávať úplne najbizarnejší príbeh tohtoročného prvého snehu, ktorý pracovníkov obce očividne prekvapil. Do terénu sa totiž vybrali kosiť trávu, aj keď bola krajina očividne už dávno pokrytá belobou. Okoloidúci vodiči len nechápavo krútili hlavami.

archívne video

V Bratislave sneženie ustáva: Na Peknej ceste sa skrížil autobus (Zdroj: Topky/Maarty)

Bol to práve radný mesta Lešno Przemyslaw Górzný, ktorý pre TVN24 rozpovedal neuveriteľný príbeh na ceste do mesta Poznaň. Keď išiel autom uvidel čosi neuveriteľné. Obecní pracovníci mali v rukách kosačky a napriek tomu, že bolo akurát poriadne nasnežené sa rozhodli kosiť trávu!

Vybrali sa kosiť ... sneh

Všetko je dokonca zdokumentované na sociálnej sieti. "Je to niečo nevídané, nenapadlo by ma, že je možné po snežení kosiť trávu... Čo ak kosili sneh?“ povedal Górzný pre televíziu.

FOTO Bizarnosť roka: Ľudia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/donald.pl, Przemysław Górzny)

Radný bol tiež človekom, ktorý si celú situáciu zdokumentoval cez fotografie práve v čase, keď prechádzal autom okolo. "Zima ich zrejme zaskočila," poznamenal. "Rozumiem, že žijeme v krajine absurdít, ale toto je už jednoducho priveľa," povedal jeden z poslucháčov v regionálnom vysielaní, no našli sa aj takí, ktorí túto činnosť obhajovali. Vraj v dôsledku vysokých trávnatých porastov môžu vznikať záveje.

FOTO Bizarnosť roka: Ľudia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/donald.pl)

Objednávka znela jasne, mesiac však meškali!

Dotyčných pracovníkov koordinovala Veľkopoľská správa ciest, ktorej hovorkyňa potvrdila, že úrad im skutočne zadal úlohu, aby pokosili trávu pri ceste. Táto práca však podľa nej mala skončiť už začiatkom novembra. Pre vyše mesačné omeškanie zo strany tejto firmy ju zrejme čaká postih. Správa poľských ciest túto situáciu totiž považuje za neprípustnú a kurióznu.

Viac o téme: SnehTrávaKoseniePoľsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu