Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozzúrená cestujúca nechutne urazila letušku: Trest ju neminul

(Zdroj: pixabay)

WASHINGTON - Táto žena si už s American Airlines nezalieta. Dovolila si totiž priveľa. Napísala jednej letuške, ktorá ju niekoľkokrát upozornila na správne nasadenie rúška, drzý odkaz. Letušku dokonca nazvala nacistkou, ako píšu britské médiá.

"Nikoho nezaujímajú vaše stupídne pravidlá alebo problémy s nosom," napísala na papierové vrecko proti nevoľnosti letuške v narážke na to, že ju niekoľkokrát upozornila, že si má dať rúško aj cez nos. Potom v odkaze pokračovala: "Vaša výplata ide z našich peňazí," a tiež sa posťažovala na drzý prístup.

To však žene ani zďaleka nestačilo. Za to, že ju letuška stále upozorňovala na to isté, ju nazvala nacistkou a slúžkou.

"Je mi zle už len z toho, že musíme počúvať niekoho, kto zbiera naše odpadky a servíruje hrozné jedlo. Keby ste nerobila túto prácu, upratovala by ste izby v moteli," napísala v odkaze nazúrená cestujúca, ktorá popísané vrecko letuške odovzdala pri vystupovaní z lietadla.

Reakcia spoločnosti American Airlines nenechala na seba dlho čakať a cestujúcej udelila doživotný zákaz lietať s touto spoločnosťou. Hovorca spoločnosti k prípadu povedal: "Vyšetrujeme incident, pri ktorom jedna z klientok odovzdala našej zamestnankyni urážlivý a hanlivý odkaz. Táto zákazníčka už s nami lietať nebude. Naši stevardi sú profesionáli, ktorí hrajú kľúčovú úlohu v dodržiavaní pravidiel na palube, nebudeme preto voči nim tolerovať nevhodné správanie."

Podobný prípad sa odohral aj v júli u tej istej spoločnosti. American Airlines zakázala letieť žene, ktorá si odmietla nasadiť rúško.

Viac o téme: RúškaLetuškaUrážkaCestujúcaAmerican AirlinesKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu