Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Smrť popovej hviezdy v priamom prenose! VIDEO Posledný pohľad na zdesenú tvár speváka, zrážka s vlakom

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook, reprofoto-youtube/Kanal D Romania)

PLOJEŠŤ - Mala to byť pohodová jazda autom. Spevák Tavy, ktorého kariéra sa ešte len rozbiehala, sa natriasal do rytmu veselej hudby, vychutnával si cigaretku. Za volantom sedela jeho manželka. Spoločné chvíle dvojica streamovala aj na sociálnej sieti. Až do osudného momentu...

Tragédia by sa podľa všetkého nemusela stať, ak by párik dával pozor na to, čo sa deje na ceste. Nešťastie sa odohralo v rumunskom meste Ploješť.

Vodička si prichádzajúci vlak všimla až v čase, keď bolo príliš neskoro. Tavy Pustiu (†29), vychádzajúca popová hviezda, kolíziu neprežil. Jeho 24-ročná polovička bojuje o život v nemocnici. Jej stav je kritický.

Posledné momenty

Pri pohľade na zábery, ktoré zaplavili internet, až mrazí. Po tom, ako si Tavy uvedomil, čo sa deje, sa jeho šťastný výraz tváre okamžite zmenil na zdesenie. Jeho výkrik však rozbehnutý stroj nezastavil. 

"K nehode došlo z dôvodu nedodržiavania pravidiel na úrovňovom priecestí," znelo vyjadrenie polície. Auto zostalo zakliesnené pod prednou časťou vlaku. Zásah hasičov bol náročný, dostať obete nehody z vozidla nebolo jednoduché.

Chvíľa, kedy bolo spevákovi jasné, že nárazu sa nevyhnú.
Zobraziť galériu (3)
Chvíľa, kedy bolo spevákovi jasné, že nárazu sa nevyhnú.  (Zdroj: Facebook, reprofoto-youtube/Kanal D Romania)

Mrazivá predzvesť

Len mesiac pred svojou smrťou zverejnil spevák na sociálnej sieti odkaz, z ktorého vzhľadom na to, čo sa stalo, mrazí. "Jedného dňa vás zlý vlak dovezie do správneho cieľa," napísal.

Spevák s manželkou.
Zobraziť galériu (3)
Spevák s manželkou.  (Zdroj: Facebook, reprofoto-youtube/Kanal D Romania)

V priamom prenose zahynula aj Češka Nikola (†21)

Nehoda, pod ktorú sa podpísala nepozornosť, a ktorá bola naživo vysielaná na sociálnej sieti, sa odohrala aj u našich západných susedov.

Mladé dievčatá sa zabávali v aute, spolujazdkyňa natáčala zábery, ktoré streamovala. Potom však došlo k nárazu, ktorý neprežila vodička Nikola (†21).

Prečítajte si viac: Otrasná spoveď o šialenej smrti v priamom prenose: Češky (†21,22) takmer zabili aj iných

Viac o téme: VideoVlakSmrťSpevákRumunsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu