Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

PRÁVE TERAZ Ďalšia tragédia v USA: Masová streľba v Alabame, na mieste je sedem mŕtvych

Miesto činu
Miesto činu (Zdroj: Twitter.com/ Morgan County Sheriff)

HUNSTVILLE - Panika, ktorá zavládla v americkom štáte Alabama, nemá obdoby. Vo štvrtok v noci bolo zabitých sedem ľudí pri hromadnej streľbe v rezidencii v Morgan County. Podľa televízie ABC a správ WAAY31 k streľbe došlo v dome v rámci bloku 500 a cesty Talucah vo Valhermoso Springs krátko pred polnocou.

Podľa webu ABC bolo nájdených sedem mŕtvych tiel v štáte Alabama po tom, ako príslušníci šerifa reagovali na výzvu na streľbu. Všetko sa odohralo v meste Hunstville. Po príchode do rezidencie príslušníci polície videli, že časť domu horela a neskôr objavili sedem tiel vo vnútri po uhasení požiaru. 

„Bol to otrasný výjav a bude to nejaký čas trvať, kým sa s tým vyrovnám,“ povedal miestnym novinárom príslušník polície Mike Swafford. „V tejto chvíli nemáme motív. Nemáme určeného podozrivého. Vyšetrovatelia sa snažia zistiť to, čo sa presne stalo a kto bol do toho zapojený," pokračoval Mike Swafford.

Úrad šerifa v okrese Morgan uvádza, že obeťami boli muži a aj ženy. Vzhľadom na citlivosť aktuálnej situácie ešte neboli uverejnené bližšie podrobnosti o totožnosti alebo veku zabitých. Nateraz je však isté, že všetky obete boli dospelí ľudia.

Kancelária šerifa následne na sociálnej sieti Twitter uviedla, že miesto činu je bezpečné a že neexistuje bezprostredné ohrozenie verejnosti. O podozrivej osobe ešte neboli poskytnuté ďalšie informácie.

Viac o téme: StreľbaUSAAlabama
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu