Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Otec urobil kardinálnu chybu a zaplatil za to tým najdrahším: Rodičia sa budú chytať za hlavy!

Otec nechal svojho synčeka v aute dlhé hodiny bez dozoru.
Otec nechal svojho synčeka v aute dlhé hodiny bez dozoru. (Zdroj: FB, Ramsey County Jail)

ST. PAUL - Niektorí ľudia sa nevedia poučiť z cudzieho nešťastia a len si koledujú o to, kedy sa stane aj im samým. Svoje o tom teraz už vie aj Kristopher Taylor (26) z amerického mesta St. Paul v štáte Minnesota, ktorý nechal svojho 4-ročného synčeka Rileyho v sobotu v aute, kým on šiel do práce. Skončilo sa to tragédiou.

FOTO Otec viezol dcérku do škôlky (†4), keď zdvihol telefón: O pár hodín spoznal príšerné dôsledky

Podľa miestnych médií nechal Taylor dieťa samo celé hodiny, kým pracoval na grilfestivale na bejzbalovom ihrisku CHS Field. Svojho syna skontroloval o 11.30 h a potom sa k SUV vrátil až o 17.15 h. Vtedy však už chlapček nevykazoval známky života.

Svojho synčeka okamžite zaviezol do nemocnice, no dieťatku už nemohli pomôcť ani lekári. Teplota počas dna dosahovala vyše 20 stupňov a auto sa nachádzalo na slnku. Muža obvinili z usmrtenia druhého stupňa.

Taylor polícii povedal, že nechal okno otvorené na škáročku a chlapcovi dal do ruku videohru, aby sa zabavil. Podľa lekárov malý Riley zomrel na hypertermiu, teda na prehriatie organizmu.

Nezodpovedný otec údajne povedal polícii, že si nemyslel, že by bolo príliš horúco na to, aby nechal Rileyho v aute. Vraj to urobil už aj minulý rok a nedošlo ku žiadnym komplikáciám. Bohužiaľ, komu niet rady, tomu niet pomoci a doplatilo na to malé dieťatko.

Viac o téme: AutoOtecSynHorúčavy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu