Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dievčatá sa v Thajsku nechali nahovoriť na výlet: FOTO Nočná mora, hodiny strachu o život!

Kamarátky si šnorchlovanie veľmi neužili. Zobraziť galériu (3)
Kamarátky si šnorchlovanie veľmi neužili. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Emily Inceová (19) z anglického Prestonu bolo so svojimi 17 kamarátkami na vysnívanej dovolenke v Thajsku, keď ich oslovili traja muži a v prímorskom letovisku Hua Hin im ponúkli šnorchlovací výlet. Dievčatá boli týmto nápadom nadšené, nastúpili do loďky a každá zaplatila za dobrodružstvo v prepočte okolo 24 eur. To však ešte netušili, v akej mizérii nakoniec skončia.

Hrôza v dovolenkovom raji: Výstraha pre turistky, po dvoch Slovenkách mali znásilniť aj dievča (21)

„Boli sme v tom čase v Hua Hin a plánovali sme stráviť deň na pláži. Zatiaľ čo sme boli na pláži, traja thajskí muži nám povedali, že ponúkajú šnorchlovacie výlety," uviedla podľa portálu MailOnline Emily. Dôverčivé dievčatá si mysleli, že je to dobrý obchod, keďže od každej pýtali iba 700 bahtov.

Keď však nastúpili a nechali sa odviezť k ostrovu, zrazu loď zastavila asi desať metrov od brehu a na pevninu museli zákazníčky doplávať. Potom im traja muži vyhodili dve šnorchlovacie masky a odporučili im, aby sa držali, čo najďalej od hadov.

Dievčatá sa v Thajsku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zmätené dievčatá sa chceli aspoň okúpať, no jedno z nich rýchlo pri plávaní zistilo, že voda je plná medúz. Vystrašené mladé ženy strávili na ostrove tri hodiny bez jedla, vody aj opaľovacích krémov v spoločnosti smrtiacich hadov, ktoré síce nevideli, ale počuli štrkot ich chvostov. Obávali sa, že sa stali obeťami obchodníkov s bielym mäsom.

Dovolenka v Thajsku sa uskutočnila od júna do júla 2018, ale vďaka tomu, že Emily teraz napísala na twitteri o svojich nepríjemných skúsenostiach, začal jej príbeh kolovať po internete. Nakoniec sa dievčatám podarilo prilákať rybára, ktorý im pomohol kontaktovať ľudí, ktorí pracovali na pláži.

Dievčatá sa v Thajsku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

„Chcelo to veľa úsilia a presviedčania, ale traja muži prišli a zobrali nás, cesta späť do Thajska bola veľmi tichá, pretože všetci boli takí nahnevaní. Čerešničku na torte bolo, že nám odmietli vrátiť peniaze, čo sme tak trochu očakávali," dodala Emily.

Viac o téme: DovolenkaOstrovHadyMedúzyThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu