Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zdravotníčka (†30) ochorela počas letu do Dubaja: FOTO Kamarátky v šoku, náhla smrť v taxíku

Charlotte Carterová Zobraziť galériu (4)
Charlotte Carterová (Zdroj: FB/Charlotte Carter)

LONDÝN - Zdravotná sestrička Charlotte Cartertová zo Swansea v Južnom Walese sa nevedela dočkať dovolenky so svojimi kamarátkami. Čakal ich exotický výlet do Dubaja a kým na londýnskom letisku Gatwick ešte ženy žiarili nadšením, počas letu Charlotte ochorela a po pristátí v taxíku dostala infarkt. Napriek resuscitácii v nemocnici jej už lekári nedokázali pomôcť.

VIDEO Cestujúci letiaci do Dublinu zažili paniku v oblakoch: Núdzové pristátie v Bratislave

Charlotte odletela do Spojených arabských emirátov s ďalšími dvomi kamarátkami minulý pondelok. Pred odletom si skupinka ešte objednala šampanské a tešila sa z nastávajúcej dámskej jazdy. Počas sedemhodinového letu do Dubaja však mladá žena ochorela a krátko po pristátí v taxíku, ktorý mal namierené k ďalšej kamarátke, utrpela infarkt. K životu ju neprinavrátila ani resuscitácia.

Zdravotníčka (†30) ochorela počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Charlotte Carter)

"Charlotte mi na palube písala, že sa nemôže dočkať, kedy sa konečne uvidíme, a plánovala náš týždeň. Bola absolútne v poriadku, dokonca v špičkovej forme," citoval jej kamarátku Kate Georgeovú portál mirror.co.uk. Bohužiaľ, to, čo malo byť krásnym zvítaním, sa zmenilo na nočnú moru a navyše Charlotte nemala uzatvorené cestovné poistenie. Údajne bola taká vzrušená z toho, že pôjde do Dubaja, že na to úplne zabudla.

Zdravotníčka (†30) ochorela počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Charlotte Carter)

Jej zúfalá rodina teraz čelí neuveriteľným nákladom vo výške 30-tisíc libier (cca 34 300 eur), aby pokryla lekárske účty a našla peniaze na prevoz tela do Veľkej Británie. S tým sa však rozhodli pomôcť kamaráti zosnulej, ktorí zriadili internetovú zbierku a už sa im podarilo vyzbierať viac ako polovicu potrebnej sumy. Po prevoze tela sa vykoná vyšetrenie post mortem, aby sa presne určila príčina smrti mladej ženy.

Zdravotníčka (†30) ochorela počas
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Charlotte Carter)

Viac o téme: DovolenkaTaxiLietadloInfarktCharlotte Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu