Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Muž si objednal odvoz cez Uber: Keď zbadal vodiča, čakala ho najbizarnejšia cesta jeho života

(Zdroj: Twitter/suryaoruganti)

NAI DILLÍ - Po dlhom lete väčšina cestujúcich netúži po ničom inom, iba sa dostať čo najskôr domov a padnúť do postele. Ak na letisku nemajú vlastné auto, ani ochotného kamaráta, ktorý by ich odviezol, ešte je tu možnosť napríklad zavolať si taxík alebo v niektorých krajinách využiť aj služby Uberu. Ako sa však poučil jeden zo zákazníkov v Indii, nie vždy človek dostane to, čo si objedná.

Blondínka (25) nasadla do Uberu, o pár sekúnd jej zazvonil telefón: Správa ju vydesila na smrť

Surya Oruganti si po prílete na medzinárodné letisko Bengaluru rezervoval vodiča prostredníctvom aplikácie Uber, ale keď ho zbadal, uvedomil si, že niečo nie je s kostolným poriadkom. Nielenže to nebol muž, ktorého služby si objednal, ale navyše bol podľa neho aj poriadne opitý.

Keďže sa Surya obával o svoje zdravie, dal zastaviť auto a radšej sa sám posadil za volant a odšoféroval si to 30 km domov. Detaily z tejto bizarnej cesty zdieľal na svojom profile na Twitteri a nezabudol ani zverejniť fotografiu spiaceho vodiča Uberu ako dôkaz. Podľa Suryu bol taký opitý, že si ani nevšimol, že si ho fotí a natáča.

Dvadsať hodín po nepríjemnom zážitku Suryovi volal bezpečnostný tím Uberu a povedal mu, že z bezpečnostných dôvodov vôbec nemal auto šoférovať a vodičovi prehovoria do duše. Hovorca spoločnosti vo vyhlásení uviedol, že išlo o poľutovaniahodný incident. Nakoniec nezodpovedného vodiča z aplikácie odstránili a udalosť naďalej prešetrujú.

Viac o téme: VodičOpitýUber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu