Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Pod kolesami rýchlika zahynuli Darina (†30) a Alžbeta (†46): Hrôzostrašný pohľad na vrak auta

Pod kolesami vlaku vyhasli dva životy. Zobraziť galériu (5)
Pod kolesami vlaku vyhasli dva životy. (Zdroj: Facebook)

HORNÝ PIAL - Nehoda, ku ktorej došlo uplynulý piatok medzi obcami Iňa a Horný Pial (okres Levice), mala fatálne následky. Domov sa nevrátili dve ženy - Darina (†30) a Alžbeta (†46). Smútia teda až dve rodiny, ktoré v okamihu prišli o svoje milované. Polícia v súvislosti s nešťastím upozorňuje - "vážte si svoj život, nikto nie je nesmrteľný!"

Sviatočný piatok nebol pre každého radostným dňom. Dve rodiny sa dozvedeli o tom, že prah domu už nikdy neprekročia ich blízke. Poslednýkrát vydýchli pri vážnej nehode, po ktorej sa vozidlo, v ktorom sa viezli, doslova zmenilo na vrak. Pohľad naň bol skutočne hrôzostrašný.

Na sociálnej sieti sa objavili komentáre, v ktorých verejnosť upozorňovala na to, že svetelná signalizácia na mieste nešťastia nefunguje tak, ako by mala. "Prednedávnom som tade išla, párkrát zablikala, potom zhasla a takto sa to opakovalo a ani zvukové varovanie nešlo," opísala jedna z komentujúcich. Iní zas oponovali s tým, že priecestie je prehľadné a šoférka jednoducho doplatila na nepozornosť. 

"Vodička osobného auta Renault Megane pravdepodobne nerešpektovala svetelnú signalizáciu a vošla priamo pod rýchlik smerujúci z Košíc do Bratislavy," reagovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Čo sa podpísalo pod stratu dvoch ľudských životov, však preukáže a potvrdí až policajné vyšetrovanie.

Darina zahynula pod kolesami
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Faceboook/D.T.N.)

Svedkovia sa zhodli, že posádka auta nemala šancu na prežitie. Silný náraz vozidlo odhodil niekoľko metrov od koľajníc. Zranenia boli devastačné, čo potvrdil aj hovorca záchranárov Jozef Minár.

Alžbeta zahynula pod kolesami
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/A.B.)

"Zvýšené dopravno-bezpečnostné opatrenia trvajú a aj napriek našim výzvam neváhajú niektorí vodiči sadnúť za volant opití, iní zase nevedia spustiť nohu z plynu a najvyššiu povolenú rýchlosť prekročia hneď niekoľkonásobne, alebo sa počas jazdy nevenujú riadeniu a nesledujú, čo sa deje okolo," dodala policajná hovorkyňa s tým, že ľudia by si mali vážiť svoj život. Nikto totiž nie je nesmrteľný.

Viac o téme: NehodaAutoVlakHorný Pial
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu