Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šialená jazda známeho youtubera (†18): FOTO Pri autonehode zahynula aj žena (†43) s dcérkou (†12)

McSkillet Zobraziť galériu (3)
McSkillet (Zdroj: twitter.com/Travis Rice)

SAN DIEGO - Americký YouTuber známy pod menom McSkillet je medzi troma mŕtvymi, ktorí zahynuli pri štvrtkovej dopravnej nehode v Kalifornii.

Podľa polície 18-ročný Trevor Heitmann šoféroval športové vozidlo, pričom vo vysokej rýchlosti prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s SUV, v ktorom zahynuli 43-ročná žena Aileen Pizarro s 12-ročnou dcérou Aryanou. Prípad sa stal neďaleko San Diega.

McSkillet
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: twitter.com/Daily Mirror)

Podľa svedkov išiel mladý vodič rýchlosťou nad 160 kilometrov za hodinu, a to v protismere. Predtým zapríčinil iný incident, počas ktorého narazil do plota základnej školy, no nikto neutrpel zranenia.

Šialená jazda známeho youtubera
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: twitter.com/Travis Rice)

McSkillet má na YouTube takmer 900-tisíc odberateľov a na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter má státisíce fanúšikov. Podľa niektorých správ mal tínedžer nedávno problémy vyplývajúce z jeho činnosti, ktoré si vyžiadali zmrazenie jeho účtu a obmedzenie príjmu. Na obľúbený kanál nepridal nové video už viac ako päť mesiacov. Jeho kamaráti vyhlásili, že pred štvrtkovou nehodou trpel psychickými problémami. Príčinu zrážky v súčasnosti vyšetruje polícia.

Viac o téme: NehodaYoutuberMcSkillet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu