Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Meghan opäť verejne prehovorila: Ukázala bruško a... Fúúú, šperky za 30-tisíc eur!

Meghan Markle Zobraziť galériu (4)
Meghan Markle (Zdroj: ABC)

KALIFORNIA - Meghan Markle opäť verejne vystúpila. Tentoraz sa virtuálne zúčastnila koncertu, kde prehovorila o pandémii, ale aj očakávanej dcérke a podpore žien na celom svete. Pri tejto príležitosti mala na ruke hodinky po princeznej Diane. Ako uvádzajú zahraničné médiá, jej šperky mali dokopy hodnotu okolo 30-tisís eur.

Meghan Markle podporila svojou účasťou koncert, ktorý si dal za úlohu spájať ľudí v týchto neľahkých časoch. K udalosti s názvom Global Citizen’s VAX Live: The Concert to Reunite the World! sa pripojila virtuálne. 

Meghan opäť verejne prehovorila:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ABC)

Galéria: Harry a Meghan

Hoci mala na sebe voľnejšie šaty, jej bruško sa už nedalo prehliadnuť. „Môj manžel a ja sme nadšení, že čoskoro privítame našu dcéru. Je to pocit radosti, ktorý zdieľame s miliónmi iných rodín na celom svete,” povedala. Ako dodala, pri myšlienke na svoje dievčatko myslí aj na všetky ženy, ktoré potrebujú pomoc a hlavne v týchto časoch, keď boli neúmerne viac zasiahnuté pandémiou práve ženy. 

Meghan opäť verejne prehovorila:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ABC)

Preto mala na sebe náhrdelník so symbolom ženy a zdvihnutej päste. To bol zároveň najlacnejší šperk, ktorý si na seba vzala. Stojí 173 dolárov (cca 142 eur). Okrem toho mala na ruke hodinky po princeznej Diane a tie majú hodnotu 25-tisíc dolárov (cca 20 500 eur), doplnila ich ďalším šperkom od Cartiera v hodnote 6550 dolárov (cca 5400 eur) a náramkom za 5000 dolárov (cca 4100 eur). Celkovo sa teda povešala šperkmi za približne 30-tisíc eur. 

Meghan opäť verejne prehovorila:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ABC)

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu