Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ŠOKUJÚCE SPRÁVY zo šoubiznisu: Krásnej herečke krachuje manželstvo... Jej muž má aféru s 25-ročnou!

Zobraziť galériu (8)

LOS ANGELES - Krásna herečka Natalie Portman (41) si momentálne prechádza veľmi náročným obdobím. Dôvodom je údajná milostná aféra jej manžela Benjamina Millepieda (45), ktorého spájajú s 25-ročnou aktivistkou menom Camille Étienne.

Manželstvo slávnej herečky Natalie Portman a jej manžela - tanečníka a choreografa Benjamina Millepieda prechádza vážnou krízou. Ako informuje Page Six, dvojica rieši vzťahové problémy už zhruba roka. 

Zdroj z ich okolia na margo toho uviedol, že sa usilovali svoje manželstvo zachraniť. „Ben robil všetko pre to, aby mu Natalie odpustila. Miluje ju a rovnako tak aj ich rodinu. Ona drží všetko v tajnosti a najviac sa teraz sústredí na to, aby ochránila ich deti,” povedal k tomu.  

Natalie Portman s manželom Benjaminom Millepiedom na archívnej fotografii.
Zobraziť galériu (8)
Natalie Portman s manželom Benjaminom Millepiedom na archívnej fotografii.  (Zdroj: SITA)

Podľa najnovších informácií to vyzerá tak, že Benjamin popri tej svojej snahe zasadil svojej žene ďalšiu ranu. Frencúzsky magazín Voici prišiel s informáciámi, že manžel slávnej herečky sa stretáva s 25-ročnou aktivistkou Camille Étienne.

Natalie Portman a Benjamin Millepied sa spoznali v roku 2009 počas nakrúcania filmu Black Swan. Zasnúbili sa v roku 2010 a svoju lásku spečatili svadbou v roku 2012. Dvojica má spolu 12-ročného syna Alepha a o 6 rokov mladšiu Amaliu. 

Viac o téme: Natalie PortmanBenjamin Millepied
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu