Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hviezdna herečka po prevalení mužovej NEVERY: Prvýkrát v spoločnosti… Pohľad na ňu šokoval!

Natalie Portman Zobraziť galériu (3)
Natalie Portman (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Minulý týždeň verejnosť obletela informácia o údajnej nevere manžela herečky Natalie Portman (41). Benjamin Millepied (45) jej mal zahýbať len s 25-ročnou aktivistkou Camille Étienne. Len dva dni potom sa umelkyňa objavila v spoločnosti... A pohľad na ňu bol doslova šokujúci!

Minulý týždeň verejnosť obletela správa o milostnej afére manžela hviezdnej Natalie Portman. Francúzsky magazín Voici prišiel s informáciou, že Benjamin Millepied mal byť slávnej umelkyni neverný s 25-ročnou aktivistkou Camille Étienne. Herečka ani choreograf sa k tomu nechceli vyjadrovať.

O to väčším prekvapením bolo, keď sa len 2 dni potom Natalie objavila v spoločnosti. Sama si išla vychutnať futbalový zápas klubov Paris Saint-Germain a Clermont Foot 63 na štadióne Parc des Princez v Paríži. A pohľad na ňu bol doslova šokujúci. Hoci sa práve prevalil zálet jej manžela, brunetka zničene rozhodne nevyzerala.

Natalie Portman 2 dni po prevalení manželovej nevery zrútene rozhodne nevyzerala.
Zobraziť galériu (3)
Natalie Portman 2 dni po prevalení manželovej nevery zrútene rozhodne nevyzerala.  (Zdroj: Profimedia)

Práve naopak! Športový zážitok si naplno užívala a rozdávala úsmevy na všetky strany. Či bol dôvodom jej dobrej nálady fakt, že si medializované informácie s manželom vysvetlila alebo len chytila nový dych a začala si užíval "single" život, nateraz nie je známe. Všetko ukáže zrejme až čas. No jedno je isté, Natalie to na štadióne naozaj pristalo! 

Natalie Portman s manželom Benjaminom Millepiedom
Zobraziť galériu (3)
Natalie Portman s manželom Benjaminom Millepiedom  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Natalie Portman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu