Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

POSLEDNÝ ROZHOVOR s Tinou Turner (†83): Smrti sa vôbec nebála a... TOTO odkázala svetu!

Tina Turner Zobraziť galériu (4)
Tina Turner (Zdroj: profimedia.sk)

ZURICH - Bola "simply the best"! Tina Turner (†83) na sklonku svojho života bojovala s vážnymi zdravotnými problémami. Začiatkom apríla vyšiel so slávnou umelkyňou rozhovor, ktorý bol podľa všetkého tým posledným, ktorý poskytla médiám. Čo fanúšikom a svetu odkázala?

Tina Turner poskytla svoj posledný rozhovor zhruba pred 7 týždňami pre The Guardian. V ňom odpovedala na viaceré zaujímavé otázky. Prezradila napríklad aj to, že chce, aby si ju svet zapamätal.

„Chcem, aby si ma pamätali ako Kráľovnú Rock´n´Rollu. Ako ženu, ktorá ukázala ostatným, že je v poriadku usilovať sa o úspech podľa svojich vlastných podmienok,” poznamenala 83-ročná umelkyňa. A presne takto si ju aj všetci budú navždy pamätať...

Slávna speváčka aj napriek neľahkému osudu a mnohým životným ranám nešetrila úsmevom a vždy rozdávala okolo seba dobrú náladu. Zo starnutia si ťažkú hlavu nerobila. „Nedesí má vôbec nič. Život je jedno plnohodnotné dobrodružstvo a každý deň prijímam, čo prináša,” poznamenala Tina, ktorá nemala strach ani zo smrti. 

Keď sa jej pýtali na to, čo je jej super schopnosť, mala jednoznačnú odpoveď. A tou podľa jej slov sú všetky tie sóla, ktoré na tých vysokých podpätkoch absolvovala na svojich koncertoch. Tina zároveň prezradila, že kým v minulosti si užívala slávu a pozornosť, bola vďačná za to, že dôchodok mohla stráviť v anonymite. 

Viac o téme: Tina TurnerTina Turner zomrela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu