Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna topmodelka na promi večierku: TOTO, že je jej dcéra? NEEXISTUJE!

Alessandra Ambrosio Zobraziť galériu (2)
Alessandra Ambrosio (Zdroj: SITA)

SAO PAULO - Topmodelka Alessandra Ambrosio (41) si zaletela do brazílskeho Sao Paula, aby sa zúčastnila večierku značky Gucci a užila si festival Lollapalooza. Spoločnosť jej robila pohľadná mladá slečna. Jej identita však mnohých šokuje. Hoci vyzerala ako jej mladšia sestra, v skutočnosti je to jej dcéra... Ako je to možné?!

Aj napriek tomu, že má už po 40-ke, patrí Alessandra Ambrosio stále k najžiadanejším modelkám sveta. Dlhé roky bola jedným z anjelikom značky Victoria's Secret... No pri pohľade na ňu, by sa v spodnej bielizni mohla kedykoľvek na prehliadkove mólo postaviť opäť. 

Galéria: Alessandra Ambrosio je krásna aj keď je oblečená.

V týchto dňoch sa brunetka objavila v brazílskom Sao Paule, kde sa zúčastnila večierku luxusnej módnej značky Gucci a užila si festival Lollapalooza. Spoločnosť jej pri tom robila mladá žena, ktorá bola nahodená veľmi vkusne v ružovom saténovom "pyžamku".

Ten doplnila nude korzetom, ktorý poodhalil jej vypracované bruško. Slečna sa na Alessandru nápadne podobala, a tak mnohým okamžite napadlo, že by mohlo ísť o jej mladšiu sestru. OMYL! Krásna brunetka je jej 14-ročná dcéra Anja, ktorú má s obchodníkom Jamiem Mazurom. Pozrite, ako vyzerá... Slávnej mame šliape na päty! 

Alessandra Ambrosio s dcérou Anjou.
Zobraziť galériu (2)
Alessandra Ambrosio s dcérou Anjou.  (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Alessandra Ambrosio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu