Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Shakira očarila Toma Cruisa, teraz... Užívala si s ďalším slávnym mužom!

Shakira Zobraziť galériu (6)
Shakira (Zdroj: SITA)

MIAMI - Táto žena na ocot nezostane! Reč je o hviezdnej speváčke Shakire (46). Tá sa po tom, čo jej stroskotal vzťah s Gerardom Piguem (36), presťahovala do Ameriky. Nuž, a vyzerá to tak, že život v novej krajine si naplno užíva. O záujem a spoločnosť opačného pohlavia pri tom nemá núdzu.

V uplynulých dňoch sme vás na topkách informovali, že speváčka Shakira a slávny herec Tom Cruise sa stretli na pretekoch F1. Pri pohľade na fotky, ktoré sa podarilo fotografom urobiť, to vyzerá tak, že si spolu výborne rozumeli. Zdroj z hercovho okolia dokonca pre médiá uviedol, že hviezda filmov Top Gun a Mission Impossible je z kolumbijskej rodáčky úplne paf. 

Nevedno, či bola podobne očarená aj samotná Shakira. Isté ale je, že spoločnosti iných mužov sa rozhodne nevyhýba. Paparazzi ju totiž nafotili, ako sa skvele zabáva v spoločnosti pretekára Lewisa Hamiltona. 

Dvojica si spoločne so skupinkou užívala slnečné chvíle na jachte. Istý fanúšik videl skupinku aj na spoločnej večeri. Medzi Shakirou a 38-ročným Hamiltonom to vraj poriadne iskrilo. Nuž, uvidíme časom, či sa z toho vykľuje aj niečo viac...

Shakira si pozornosť a spoločnosť mužov naplno užíva.
Zobraziť galériu (6)
Shakira si pozornosť a spoločnosť mužov naplno užíva.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Shakira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu