Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce DETAILY vzťahu Shakiry a Piquého: Dvojica mala TAJNÚ dohodu!

Shakira a Gerard Piqué Zobraziť galériu (3)
Shakira a Gerard Piqué (Zdroj: Instagram)

BARCELONA - Rozvod jedného z najznámejších párov posledných rokov - speváčky Shakiry (46) a bývalého futbalistu Gerarda Piquého (46) bol podľa mnohých zdrojov spôsobený neverou hviezdneho športovca. Podľa najnovších informácii však boli posledné 3 roky ich partnerstva v otvorenom vzťahu a Piqué si tak v podstate mohol robiť, čo chcel.

Od minulého roka sa toho o rozvode Shakiry a Piquého napísalo naozaj veľa. Hlavným dôvodom ich rozchodu mala byť opakovaná nevera zo strany športovca, ktorý sa medzičasom údajne zasnúbil so svojou partnerkou Clarou Chia Marti.

Podľa najnovších informácii bol však posledné tri roky ich vzťah otvorený a obaja si v podstate mohli robiť, čo sa im zachcelo. Tieto slová povedal pre El Nacional de Catalunya novinár José Antonio Avilés.

„Mali medzi sebou dohodu, že si obaja budú robiť, čo chcú. Avšak pred svetom sa budú tváriť, že sú stále pár. Jeho blízki boli veľmi prekvapení, keď sa dozvedeli o obvineniach z nevery," povedal Avilés.

Ich vzťah je tak už definitívne minulosťou. Piquého zrejme čaká svadba s jeho priateľkou a Shakira sa počas tohto roka odsťahovala do Miami, kde sa pokúsi začať novú kapitolu jej života.

Shakira
Zobraziť galériu (3)
Shakira  (Zdroj: SITA/Shakira pôjde pred súd pre obvinenia z daňových únikov)

 

Viac o téme: ShakiraGerard Piqué
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu