Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Shakira nechce Toma Cruisa, ale... Preteky o jej srdce očividne vyhral majster sveta F1!

Shakira Zobraziť galériu (3)
Shakira (Zdroj: SITA)

BARCELONA - Speváčka Shakira (46) po svojom rozchode núdzu o nápadníkov rozhodne nemá. Momentálne to vyzerá tak, že jej srdce si definitívne získal 7-násobný majster sveta F1 Lewis Hamilton (38), ktorého bola podporiť aj počas pretekov v Španielsku.

Počas tohto víkendu sa neďaleko Barcelony konali preteky Formuly 1. Tie sa v posledných rokoch tešia stále väčšej popularite a medzi veľkých fanúšikov sa zaradila aj svetoznáma speváčka Shakira.

Tá sa pred niekoľkými týždňami objavila aj na Veľkej cene Miami, kde jej robil spoločnosť hollywoodsky herec Tom Cruise. Následne sa vo veľkom začalo špekulovať o tom, či náhodou netvoria pár. Hviezda minuloročného filmového trháku Top Gun: Maverick by sa tomu údajne vôbec nebránila.

Tom Cruise, Shakira
Zobraziť galériu (3)
Tom Cruise, Shakira  (Zdroj: SITA)

Následne ju však videli v spoločnosti hviezdneho pilota Lewisa Hamiltona, s ktorým si užívala spoločné chvíle na jachte. No, a počas nedele sa objavila aj na spomínaných pretekoch v Španielsku, po ktorých sa spolu stretli opäť.

Lewis Hamilton
Zobraziť galériu (3)
Lewis Hamilton  (Zdroj: SITA)

V metropole Katalánska by pritom kolumbijskú speváčku čakal zrejme málokto. Práve tu totiž žila so svojím bývalým partnerom Gerardom Piquém, s ktorým sa počas minulého roka rozišla kvôli jeho nevere. Láska k tomuto športu je však očividne poriadne silná... Alebo ju tam priviedla skôr náklonnosť k Hamiltonovi? Uvidíme časom!

Viac o téme: Shakira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu