Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krásna herečka je všetkým NA SMIECH: Preboha, jej obočie si žije vlastným životom!

Emilia Clarke Zobraziť galériu (8)
Emilia Clarke (Zdroj: SITA)

PARK CITY - Filmový svet momentálne naplno žije festivalom Sundance, ktorý sa odohráva v mestečku Park City. Okrem premiér mnohých očakávaných počinov však na seba upozornili aj niektoré herecké hviezdy. Jenou z nich je napríklad Emilia Clarke (36), ktorá ale z pozornosti, ktorá sa jej tentokrát ušla, asi príliš nadšená nebude.

Mesto Park City v štáte Utah momentálne hostí známy filmový festival Sundance, na ktorom sa od jeho začiatku objavilo už niekoľko hviezdnych mien. Medzi ne patria napríklad herečky Anne Hathaway, Dakota Johnson či Emilia Clarke. 

Posledná menovaná počas jedného z večerov stihla poskytnúť aj niekoľko rozhovorov pre známe magazíny. Jedným z nich bol aj Variety, ktorému herečka priblížila to, či sleduje aktuálny hit Rod draka, ktorý je spin-off seriálu Hra o tróny, v ktorom si Clarke zahrala jednu z hlavných postáv.

Emilia Clarke
Zobraziť galériu (8)
Emilia Clarke  (Zdroj: SITA)

„Je to tá istá situácia, akoby sa vás niekto spýtal, či chcete ísť na vašu školu na stretávku ročníka, ktorý však nie je váš. Chceli by ste tam ísť? Tak sa momentálne cítim. Seriálu sa vyhýbam," povedala hviezdna umelkyňa.

Viac než samotná odpoveď však zaujala Clarke svojim obočím. To počas rozhovoru vyzeralo miestami zvláštne, čo si okamžite všimli aj jej fanúšikovia. Prostredníctvom sociálnej siete Twitter ho okomentovalo množstvo ľudí.

„Emilia Clarke má najviac pracujúce obočie v celom Hollywoode," napísal jeden z nich. „Pri natáčaní musí byť pre ňu veľmi ťažké kontrolovať jej obočie," pridal sa ďalší. „Jej obočie si žije vlastný život," napísal ďalší pobavený fanúšik.

Emilia Clarke
Zobraziť galériu (8)
Emilia Clarke  (Zdroj: Variety)

Viac o téme: Emilia Clarke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu