Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z drogovo závislej trosky je dnes vzorný TATINO: Aha, Keeeeviiiin už nikdy nebude SÁM DOMA!

Macaulay Culkin Zobraziť galériu (7)
Macaulay Culkin (Zdroj: Instagram M.C.)

LOS ANGELES - Pohľad na tieto fotky poteší hádam každého! Macaulay Culkin (41) sa do sŕdc mnohých vryl ako predstaviteľ rozkošného Kevina v kultovej komédii Sám doma. Ustáť slávu v mladom veku nie je vôbec jednoduché, čoho je aj on sám dôkazom. Sympatický herec bol svojho času na dne... To je už našťastie minulosťou a nepochybne prežíva najkrajšie životné obdobie.

Macaulay Culkin sa v apríli minulého roka stal prvýkrát otcom. Synčeka mu porodila jeho sympatická snúbenica Brenda Song, s ktorou sú spolu od roku 2017. Chlapček dostal meno Dakota, po Culkinovej sestre, ktorá v roku 2008 zomrela pri dopravnej nehode. 

Slávny herec si otcovstvo naplno užíva. Dokazujú to zábery, ktoré sa nedávno v uliciach podarilo spraviť paparazzom. Prominentnú rodinku totiž zachytili na prechádzke. Zaujímavým detailom bola šiltovka na hlave filmového Kevina sa nápisom Dad, čo v preklade znamená otec. 

Macaulay Culkin
Zobraziť galériu (7)
Macaulay Culkin  (Zdroj: profimedia.sk)

Svojho času len málokto veril tomu, že Culkin raz bude žiť pokojným rodinným životom. Herec mal v minulosti problémy s drogovou závislosťou. Nad svojimi démonmi však zdá sa vyhral a fanúšikom ostáva len dúfať, že to takto navždy ostane. 

Viac o téme: Macaulay Culkin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu