Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

SuperTAJNÝ pôrod: Kevin zo Sám doma je 2-násobným otcom... Dieťa má už 3 mesiace!

Macaulay Cukin a Brenda Song sa v tajnosti stali dvojnásobnými rodičmi. Zobraziť galériu (7)
Macaulay Cukin a Brenda Song sa v tajnosti stali dvojnásobnými rodičmi. (Zdroj: Instagram B.S./M.C.)

LOS ANGELES - Macaulay Culkin (42), ktorý stvárnil legendárnu postavu Kevina z filmov Sám doma, už osamelý nikdy nebude. Snúbenica Brenda Song (34) mu totiž v úplnej tichosti porodila už druhé dieťa. Má to byť chlapec a... Má vraj už 3 mesiace!

Macaulay Culkin má za sebou život ako na horskej dráhe. Po sľubne naštartovanej hereckej kariére, upadol do ťažkej závislosti od drog. No aktuálne sa zdá, že má svoje neduhy pevne pod kontrolou a žije spokojným rodinným životom. V apríli 2021 sa stal otcom syna, ktorý dostal meno Dakota a... 

Ako informuje Us Weekly, na svete má už byť aj jeho druhé dieťa. 42-ročný herec a jeho snúbenica, tiež herečka Brenda Song, sa vraj stali dvojnásobnými rodičmi už pred tromi mesiaci. Syn sa mal narodiť v období Vianoc a dvojica mu vraj dala meno Carson. 

Obaja však túto informáciu doteraz držali v tajnosti, hoci ich mohlo prezradiť, že sú aktuálne oveľa menej aktívni na sociálnych sieťach. Brendu zverejnila posledný príspevok na Instagrame ešte koncom novembra minulého roka a Culkin sa naposledy pochválil svojimi raňajkami koncom januára.

Rodičom gratulujeme!

Macaulay Culkin a Brenda Song majú okrem novorodeného syna Carsona aj syna, ktorý sa volá Dakota
Zobraziť galériu (7)
Macaulay Culkin a Brenda Song majú okrem novorodeného syna Carsona aj syna, ktorý sa volá Dakota  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Macaulay CulkinBrenda Song
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu