Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezda komédie Sám doma má nádhernú ženu: Takto sa pred fotografmi cmúľali!

Kieran Culkin a Jazz Charton Zobraziť galériu (3)
Kieran Culkin a Jazz Charton (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Šťastný a zamilovaný! Nie je žiadnym tajomstvom, že Macaulay Culkin (42) nie je jediným členom ich famílie, ktorý sa spája s legendárnou komédiou Sám doma. V počine si totiž zahral aj jeho mladší brat Kieran (40). Ten je stále herecky dosť aktívny. A darí sa mu aj v súkromí... Veď pozrite, akú krásku má po svojom boku!

Na topkách sme vás pred pár dňami informovali, že Macaulay Culkin sa v tajnosti stal druhýkrát otcom. K synovi, ktorý dostal meno Dakota, pribudol ďalší chlapček, ktorý vraj dostal meno Carson. Všetko nasvedčuje tomu, že po boku snúbenice Brendy Song našiel filmový Kevin svoje šťastie a jeho problémy so závislosťou sú už minulosťou. 

Priaznivé obdobie prežíva aj jeho nemenej slávny brat Kieran. Ten v týchto dňoch zavítal do spoločnosti. A to na slávnostnú premiéru seriálu Succession, v ktorom účinkuje. Garde mu robila jeho krásna manželka Jazz, s ktorou si povedali svoje "áno" v roku 2013 a majú spolu dve ratolesti. 

Ako vidno, ani s pribúdajúcimi rokmi ich láska nestráca na intenzite a stále to medzi nimi iskrí, čo dokazujú aj fotky, na ktorých si vymieňajú zamilované bozky. 

Kieran Culkin a Jazz Charton
Zobraziť galériu (3)
Kieran Culkin a Jazz Charton  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kieran Culkin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu