Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Žalostný pohľad na slávneho herca: Najskôr PARALÝZA GENITÁLIÍ, teraz problémy so srdcom!

Nicholas Brendon Zobraziť galériu (5)
Nicholas Brendon (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Americký herec Nicholas Brendon (51), ktorý sa preslávil účinkovaním v obľúbenom seriáli Buffy, premožiteľka upírov, má v poslednej dobe obrovské problémy so zdravím. Najskôr musel podstúpiť chúlostivú operáciu, pretože bol paralyzovaný v intímnej oblasti a rovnaký problém mal aj s nohami. Teraz bol prevezený do nemocnice po tom, ako sa objavili ťažkosti so srdcom.

Séria jeho problémov sa začala minulý rok, keď bol prepustený z väzenia. Nicholas bol zatknutý za falšovanie identity, keď si chcel kúpiť lieky, ktoré sú len na predpis. Polícia mu na to prišla a herec skončil vo väzení. Brendon a jeho právny zástupca tvrdili, že spanie v cele s betónovou podlahou malo za následok zhoršenie sa jeho problémov s chrbticou.

Keď sa herec dostal na slobodu, tak vraj musel odmietnuť niekoľko úloh, keďže jeho stav bol natoľko vážny, že mal problémy s chôdzou. Dôvodom bola čiastočná paralýza nôh. Tento problém sa potom rozšíril aj do oblasti genitálii.

Nicholas Brendon a Sarah Michelle Gellar v seriáli Buffy, premožiteľka upírov
Zobraziť galériu (5)
Nicholas Brendon a Sarah Michelle Gellar v seriáli Buffy, premožiteľka upírov  (Zdroj: 20th Century Fox)

Nicholas nakoniec musel podstúpiť operáciu a potvrdili mu syndóm Cauda equina, ktorý má za následok stláčanie spleti nervov a to môže následne spôsobiť paralýzu. Jeho stav si v najbližšom období vyžiada náročnú operáciu.

Umelcove problémy sa tým ale nekončia. Ako jeho sestra prostredníctvom hercovho profilu na sociálnej sieti Instagram oznámila, Nicholas bol prevezený do nemocnice kvôli komplikáciám so srdcom.

„Nicky vás všetkých pozdravuje a posiela vám svoju lásku. Poprosil ma, aby som sa vám za neho ospravedlnila, keďže v poslednej dobe o sebe nedával veľa vedieť. Nicky sa má fajn, ale musel byť prevezený do nemocnice približne dva týždne dozadu, pretože má problémy so srdcom," napísala jeho sestra.

„Niektorí si možno spomínate, že s podobnými problémami bojoval minulý rok po tom, ako podstúpil druhú operáciu chrbtice. Momentálne sa snaží čo najviac oddychovať a sústreďuje sa na svoj zdravotný stav," dodala a doplnila aj zábery Nicholasa z nemocnice.

Viac o téme: Nicholas Brendon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu