Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Krainovej svokry: Táto žena má 46-ročného syna?!

Simona Krainová Zobraziť galériu (3)
Simona Krainová (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Modelka Simona Krainová je vydatá za syna známeho českého hudobníka a skladateľa Karla Vágnera. Jeho mladší menovec oslávil tento rok 46 rokov a aktuálne zverejnil fotografiu svojej manželky spolu so svojou mamou. Nuž, Češky a Slovenky asi jednoducho nestarnú!

Simona Krainová má 48 rokov a napriek tomu nepatrí vôbec do starého železa. Jej svokrou je slovenská publicistka Želmíra Vágnerová, ktorá skladateľovi Karlovi Vágnerovi porodila syna Karla. 

Vágnerovci sa brali v roku 1975, Karel mladší navyše tento rok oslávil 46 rokov. Tieto skutočnosti vypovedajú o tom, že pani Želmíra už dávno nemá 50 rokov. Na zábere, ktorý aktuálne zverejnil jej syn by ste jej ale vyšší vek určite netipovali. 

Hoci Simona vyzerá naozaj výborne, pani Želmíra pri nej pôsobí maximálne o pár rokov staršie a vôbec nikto by nehádal, že na snímke pózuje Krainová so svojou svokrou. „Toto je maminka? Ja som myslela, že nejaká kamoška. Tak to klobúk dole, vyzerá skvele,” napísala Karlovi na sieti Instagram istá Jana a nedá sa s ňou nesúhlasiť.  

Simona Krainová so svojou svokrou
Zobraziť galériu (3)
Simona Krainová so svojou svokrou  (Zdroj: Instagram KV)

Simona Krainová s manželom Karlom Vágnerom
Zobraziť galériu (3)
Simona Krainová s manželom Karlom Vágnerom

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu