Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Uff, toto sú Krainovej predsavzatia: Zostávam AROGANTNÁ a uštipačná!

Simona Krainová Zobraziť galériu (3)
Simona Krainová (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Niektorí ľudia už na novoročné predsavzatia rezignovali, pre iných je to stále každoročná rutina. O zaujímavé želania do nového roka sa so svojimi sledovateľmi podelila modelka Simona Krainová.

Modelka Simona Krainová nemá problém verejne prezentovať presne to, čo si myslí. A to sa prejavilo aj na jej novoročných predsavzatiach. 

Uff, toto sú Krainovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Blondínka si želá viac si užívať život a tešiť sa z maličkostí. Po úvodných slovách však trochu pritvrdila. „Budem pozorovať svoje deti, ako rastú a budem sa modliť, aby mali taký báječný život, ako žijem ja. Aby si nikdy nedali nikým skrátiť krídla, aby im nikdy nikto nevzal slobodu a chuť do života, aby sa z nich nikdy nestali nudné ovce, čo sa celý život boja vystúpiť z nudnej zóny komfortu,” vyhlásila Simona smerom k svojim dvom synom. 

Uff, toto sú Krainovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

A nezabudla ani na odkaz pre hejterov. „Budem naďalej hustá, arogantná a uštipačná k ľuďom, ktorí ma otravujú blbou energiou a majú pocit, že mi môžu radiť a poučovať ma, ako žiť,” predstavila Krainová svoje originálne novoročné predsavzatie.

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu