Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Moderátor sa obul do Krainovej: TY POTKAN!

Jaromír Soukup Zobraziť galériu (3)
Jaromír Soukup (Zdroj: Tv Barrandov)

PRAHA - Televízia Barrandov prináša svojim divákom program VIP svet, kde priamo generálny riaditeľ Jaromír Soukup komentuje dianie v českom šoubiznise. Pustil sa aj do modelky Simony Krainovej a reakcia na seba nenechala dlho čakať.

Jaromír Soukup komentuje celebritné dianie pomerne voľne a takzvane "ako mu zobák narástol". Netají, kto mu je sympatický a o kom zle hovoriť nebude. Ide teda o program, kde moderátor vyjadruje čisto osobné názory na známe tváre. 

Moderátor sa obul do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Barrandov)

Pred časom tam prišla na pretras Simona Krainová. „A teraz jedna dáma, ktorú nepoznám, videl som ju raz v živote, ale veľmi sympatická mi nie je, zvlášť teraz,” vyhlásil. „Volá sa Simona Krainová a celkom evidentne nie je schopná uniesť svoj vek,” dodal. 

Podľa Soukupa je aktuálne zo Simony iba instagramová celebrita, ktorá neustále cestuje na dovolenky a ukazuje, aká je šťastná a ako výborne vyzerá. „A očakáva, že ju všetci budú obdivovať,” rypol si. 

A nedal jej pokoj ani o pár dní. „A teraz celebrity, ktorým pravdepodobne zaj*balo, ktorým úplne j*blo. Jednou z týchto prapodivných osôb je Simona Krainová. To bola predtým modelka a teraz neviem, čo akože robí. Teraz je asi influencerka,” uviedol na úvod s tým, že niektorí ľudia si asi nevšimli, že je vojna a namiesto vyjadrenia spolupatričnosti chodia na dovolenky a ponúkajú ľuďom zľavové kódy.

A potom priznal, že jeho minulé rýpanie nezostalo bez odozvy. „Ten jej manžel mi písal, keď som škaredo hovoril o jeho manželke, počúvajte: Pokiaľ máš so mnou nejaký problém, tak mi môžeš zavolať a nie sa úboho ako potkan plaziť tmou,” prečítal správu od Karla Vágnera mladšieho. 

Moderátor sa obul do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Barrandov)

Samotný Soukup si zrejme celkom užíva, že vzbudzuje vášne. Kauzu totiž spomenul aj v jednom z ďalších vydaní. „Každý, koho tu natriem, o kom sa nelichotivo vyjadrím, tak buď volá, alebo píše esemesky, ako napríklad Karel Vágner mladší, že mi zaj*balo. A ja mám z toho veľkú radosť, že mi zaj*balo, pretože z toho vidieť, že je to úspešné,” vyhlásil spokojne. 

Viac o téme: Simona KrainováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu