Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Česká sexica išla na blond: Fú, čo na toto hovoríte?!

Jitka Čvančarová Zobraziť galériu (3)
Jitka Čvančarová (Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Prekvapila výzorom! Česká herečka Jitka Čvančarová bola vždy krv a mlieko, no zároveň ju muži považovali za neuveriteľne sexi. Aktuálne ale zmenila imidž a... Fúúú, toto nebol najlepší nápad...

V týchto dňoch sa u českých susedov krstila kniha lekárky Kateřiny Cajthamlovej, ktorá je známa z televíznej šou o chudnutí Jste to, co jíte. Nechýbala tam ani jej kamarátka, herečka Jitka Čvančarová, ktorá prekvapila zmenou imidžu. 

Česká sexica išla na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Na krst dorazila ako blondínka! „Jitkina vlasová zmena sa mi veľmi páči, rozsvietilo ju to a veľmi jej to pristane,” povedala pre Život v Česku Cajthamlová. Fanúšikovia však majú úplne iný názor. „Pani Čvančarová mala krásne tmavé vlasy, ktoré jej veľmi pristali a zoštíhľovali jej tvár. Blond vlasy jej vôbec nesedia. Len sa divím, že jej kamarátka a okolie nepovedia pravdu,” napísala istá komentujúca. Niektorí dokonca vyhlásili, že kaderníčka by si v tomto prípade zaslúžila poriadne po prstoch. 

Našťastie, nejde o stálu zmenu. Jitka bude svetlovlasá už len pár dní počas nakrúcania nového filmu. „Potom sa vrátim k pôvodnej farbe,” prezradila portálu Super.cz. 

Jitka Čvančarová
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Česká televízia)

Viac o téme: Jitka Čvančarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu