Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dcéra zosnulého PAVLA DEMITRU (†36) je už takmer dospelá: FOTO Wau, akoby mu z oka vypadla!

Pavol Demitra  (†36) Zobraziť galériu (6)
Pavol Demitra (†36) (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - 7. septembra 2021 uplynulo presne 10 rokov od strašnej tragédie hokejového sveta, ktorá, bohužiaľ, zasiahla aj Slovensko. Práve 7. septembra 2011 totiž prišiel o život jeden z našich najtalentovanejších hokejistov Pavol Demitra (†36), ktorý neprežil vážnu leteckú nehodu pri ruskom meste Jaroslavľ.

Tragédia zasiahla doslova celý svet. No najhoršie momenty prežívali rodinní príslušníci zosnulých športovcov, ktorí leteli na palube lietadla Jakovlev Jak-42D. Medzi pozostalých príbuzných 44 obetí patrila, žiaľ, aj rodina Pavla Demitru. Legendárny hokejista po sebe zanechal manželku Majku a dve deti - staršieho Lucasa a mladšiu Zaru. 

Dcéra zosnulého PAVLA DEMITRU
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Z Lucasa je dnes 18-ročný futbalista
Zobraziť galériu (6)
Z Lucasa je dnes 18-ročný futbalista  (Zdroj: Instagram L.D.)

Obaja jeho potomkovia boli v čase leteckej tragédie maličkí. Demitrov syn mal 8 rokov, dcérka iba 6. Lucas však už v apríli dosiahol plnoletosť a vydal sa v športových šľapajach svojho otca. Namiesto hokeja ho to ale viac ťahalo k futbalu a vyzerá to tak, že má našliapnuté na naozaj slušnú kariéru. Lucas hrá za AS Trenčín vo Fortuna lige ako krídelník. 

Zara má 16 rokov a pokojne by mohla skúsiť aj modeling.
Zobraziť galériu (6)
Zara má 16 rokov a pokojne by mohla skúsiť aj modeling.  (Zdroj: Facebook Z.D.)

Športové sklony má podľa všetkého aj 16-ročná Zara, ktorá sa venovala atletike. Od tej však upustila a momentálne nie je známe, čomu okrem štúdia sa venuje. Z fotiek na sociálnej sieti je však nad slnko jasná jedna vec. Pokiaľ by chcela, pokojne by sa mohla uplatniť aj v modelingu. Je krásna ako jej mama Majka, no už na prvý pohľad je zjavné, že jej črty sú viac podobné zosnulému otcovi. Aha, aká je kočka!

Dcéra zosnulého PAVLA DEMITRU
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook Z.D.)

Viac o téme: Pavol DemitraZara DemitraLucas Demitra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu