Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

NOVÝ PÁR šoubiznisu: WAU! Prominentný synáčik zbalil seriálovú hviezdu

Zobraziť galériu (3)

NEW YORK - Jon Bon Jovi (59) patrí medzi slávnych mužov, ktorí mali davy fanúšičiek. Slávny spevák má však už roky oči len pre svoju manželku Dorotheu, s ktorou má štyri deti. Do pozornosti sa v týchto dňoch dostal najmä ich 19-ročný syn Jake. Ten podľa všetkého tvorí pár s krásnou a talentovanou seriálovou hviezdičkou Millie Bobby Brown (17). Čo poviete, pristane im to spolu?

Millie Bobby Brown sa zviditeľnila účinkovaním v obľúbenom seriáli Stranger Things, kvôli ktorému si dokonca v čase dospievania nechala celkom vystrihať vlasy. Z mladého dievčatka je dnes 17-ročná kráska, ktorá ohuruje nielen talentom, ale aj šarmom, krásou a citom pre módu. 

Pred pár rokmi sa špekulovalo, že sa do talentovanej herečky zahľadel synáčik Davida a Victorie Beckhamovcov - Romeo. Dnes sa v súvislosti s jej menom spomína meno iného celebritného dieťaťa. A to Jakea Bongioviho, ktorý je synom slávneho speváka Jona Bon Joviho. 

Millie Bobby Brown a Jake Bongiovi na prechádzke v uliciach New Yorku.
Zobraziť galériu (3)
Millie Bobby Brown a Jake Bongiovi na prechádzke v uliciach New Yorku.  (Zdroj: profimedia.sk)

Aj keď sa ani jeden z dvojice zatiaľ k romániku nevyjadril, paparazzi ich v uliciach New Yorku stretli, ako sa ruka v ruke prechádzajú. Obaja sa už aj na sociálnych sieťach pochválili spoločnými fotkami. Čo poviete, hodia sa k sebe?

Millie Bobby Brown a Jake Bongiovi síce dohady o svojom vzťahu nekomentujú, pohľad na ich spoločné fotky však hovorí jasne.
Zobraziť galériu (3)
Millie Bobby Brown a Jake Bongiovi síce dohady o svojom vzťahu nekomentujú, pohľad na ich spoločné fotky však hovorí jasne.  (Zdroj: Instagram)

FOTO: Aj Jake sa na sociálnej sieti pochválil fotkou s kránou a talentovanou herečkou. 

FOTO: Jake Bongiovi sa na svojho slávneho otca dosť podobá.  

Viac o téme: Jon Bon JoviMillie Bobby Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu