Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Tajná svadba slávnej herečky: Áno povedala synovi hudobnej legendy!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Svoju lásku spečatili svadbou. Aj napriek mladému veku tvoria anglická herečka Millie Bobby Brown (20) a Jake Bongiovi (22) veľmi známy pár. Detaily ich vzťahu si však nechávajú pre seba a verejnosť sa tak s odstupom jedného týždňa dozvedela, že si povedali svoje áno.

Počas minulého roka sme vás informovali o tom, že Jake Bongiovi, ktorý je synom legendárneho hudobníka Bon Joviho, sa zasnúbil. Jeho vyvolenou je známa herečka Millie Bobby Brown, ktorá sa preslávila v seriáli Stranger Things. Dvojica sa dala dokopy v roku 2021 a svoj vzťah potvrdili o rok neskôr. 

Počas včerajšieho dňa sa však objavili prekvapivé správy o tom, že si už dvojica stihla povedať svoje áno. O ich svadbe informoval The Sun, pre ktorý to potvrdil zdroj z okolia dvojice. Ten povedal, že ich veľký deň sa odohral minulý týždeň v USA.

„V USA plánujú počas tohto roka ešte veľkú slávnosť, ale pred týždňom sa vzali a vyriešili všetky papiere. Bola to malá, romantická svadba, na ktorej bola ich najbližšia rodina," povedal zdroj.

Tajná svadba slávnej herečky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bon JoviMillie Bobby BrownJake Bongiovi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu