Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najintímnejší záber slávnej herečky vháňa slzy do očí: FOTO syna po predčasnom pôrode!

Anna Faris Zobraziť galériu (7)
Anna Faris (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aj celebrity majú svoje trápenia! Hoci by sa mohlo zdať, že svet šoubiznisu je nablýskaný, dokonalý a slávne tváre trápi len to, čo si obliecť na červený koberec, nie je to tak. Aj oni sa často musia vyrovnať s krutými ranami osudu, či riešia problémy, ktoré sužujú mnohých bežných smrteľníkov. Svoje by o tom vedela hovoriť napríklad i herečka Anna Faris (44).

Hovorí sa, že žena začne opatrovať svoje dieťa ako ten najvzácnejší poklad už vo chvíli, keď zistí, že je tehotná. Za pravdu nám určite dajú mnohé matky. A zároveň strach o milované dieťa je pocit, ktorý hádam ani nemožno opísať slovami. Chvíle plné obáv a neistoty často prežívajú ženy, ktorých deti sa vypýtajú na svet predčasne...

Takouto skúsenosťou si v roku 2012 prešla aj obľúbená herečka Anna Faris. So svojím vtedajším manželom, kolegom Chrisom Prattom, si prešli náročným obdobím, keď sa ich synček Jack vypýtal na svet o celých deväť týždňov pred termínom pôrodu. Chlapček vážil necelé dva kilogramy a prvý mesiac svojho života strávil na jednotke intezívnej starostlivosti, napojený na rôzne prístroje.   

Anna Faris a Chris Pratt
Zobraziť galériu (7)
Anna Faris a Chris Pratt  (Zdroj: SITA)

Dnes má Jack už osem rokov. A hoci má problém so zrakom a slabšie svaly na nohách, je považovaný za zdravé dieťa. Anna o najťažších chvíľach svojho života otvorene hovorí a zároveň chce byť oporou pre mnohé matky ktoré si prechádzajú podobným trápením. Aby podporilia organizáciu GAPPS pre prevenciu predčasne narodených detí, rozhodla sa na svojom Instagrame zdieľať doposiaľ nezverejnenú fotografiu, ktorú  by mnohí jedinci nechali len v súkromných archívoch. 

FOTO: Anna Faris zverejnila pomerne intímny záber zo svojho súkromia. 

Anna Faris a Chris Pratt v čase, keď tvorili šťatný pár. Na červený koberec vzali aj svojho milovaného synčeka.
Zobraziť galériu (7)
Anna Faris a Chris Pratt v čase, keď tvorili šťatný pár. Na červený koberec vzali aj svojho milovaného synčeka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Anna Faris
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu