Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Natáčanie filmu nedopadlo podľa predstáv: Slávny herec ukázal škaredé zranenie!

Chris Pratt Zobraziť galériu (2)
Chris Pratt (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Chris Pratt (44) v týchto dňoch usilovne pracuje na svojom najnovšom projekte. Pri jeho natáčaní si však privodil nepríjemné zranenie, ktoré ukázal aj fanúšikom na sociálnych sieťach.

Chris Pratt sa počas svojej hereckej kariéry objavil vo viacerých známych počinoch. Najväčšiu slávu mu však priniesli úlohy vo filmových sériách Strážcovia galaxie a Jurský park, vďaka ktorým si získal priazeň fanúšikov po celom svete. 

Chris Pratt
Zobraziť galériu (2)
Chris Pratt  (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Aktuálne však pracuje na výrobe filmu Mercy, ktorý by sa mal do kín dostať v priebehu budúceho roka. Okrem neho sa v ňom objavia aj ďalšie herecké hviezdy, ako sú napríklad Annabelle Wallis či Rebecca Ferguson.

Natáčanie filmu však pre spomínaného Pratta nezačalo vôbec dobre. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnil nepekné zranenie členka, ktoré sa mu stalo priamo pred kamerami.

„Filmovací deň číslo 4. Mám úžasný tím kaskadérov. Občas sa však snažím ísť na plac a robiť niektoré náročnejšie scény sám. Dnes ma však počas akcie trafil do členka kovový stĺpik. Chôdza bude určite zaujímavá," pridal k fotkám svojej zranenej nohy. 

Viac o téme: Chris Pratt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu