Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známa plavovláska zo Scary Movie: Nový vzťah krátko po rozvode

Anna Faris Zobraziť galériu (6)
Anna Faris (Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss)

LOS ANGELES - Americká herečka Anna Faris má údajne nového priateľa. Podľa nemenovaného zdroja magazínu People je ním 47-ročný kameraman Michael Barrett.

"Anna sa s Michaelom stretáva už niekoľko týždňov. V septembri sa stretávali príležitostne, ale začali spolu tráviť čas častejšie," uviedol anonym. Dvojicu, ktorá spolupracuje na remakeu snímky Cez palubu (1987), po prvý raz videli spolu na začiatku septembra. Podľa amerických médií sa v posledných týždňoch viackrát objavili spolu na verejnosti, napríklad v reštauráciách.

Štyridsaťročná Faris sa v auguste rozišla s manželom Chrisom Prattom. Rozchod po ôsmich rokoch manželstva oznámili prostredníctvom spoločného vyhlásenia. "Dlho sme sa veľmi snažili a sme naozaj sklamaní. Náš syn má dvoch rodičov, ktorí ho veľmi milujú. Kvôli nemu by sme túto situáciu radi udržali čo najviac v súkromí. Stále sa máme radi, navždy si budeme vážiť čas, ktorý sme spolu strávili, a tiež sa budeme ďalej navzájom rešpektovať," napísali.

Anna Kay Faris sa predstavila v sérii filmov Scary Movie z rokov 2000, 2001, 2003 a 2006. Zahrala si tiež v snímkach ako napríklad Stratené v preklade (2003), Skrotená hora (2005), Hej, kamoš, kto tu varí? (2005), Moja super ex (2006), Domáci maznáčik (2008), Diktátor (2012), Mládeži neprístupné (2013) alebo 22 Jump Street (2014). Od roku 2013 účinkuje v komediálnom seriáli Mama (2013).

Viac o téme: Anna FarisMichael Barrett
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu