Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slávna Češka ohúrila na Oscaroch: Bola úplne na dne, ale teraz... WAU!

Pavlína Pořízková Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Úplne žiari! Reč je o 1. česko-slovenskej topmodelke Pavlíne Pořízkovej (56), ktorá sa v nedeľu večer zúčastnila odovzdávania prestížnych Oscarov. Slávna kráska má za sebou mimoriadne náročné obdobie, keď bola úplne na dne. Pri pohľade na jej aktuálne fotky je však jasné, že má konečne dôvod na radosť. A môže za to nový milenec!

Oscary sú rozdané! Najlepším filmom je Zem Nomádov, Anthony Hopkins prepísal dejiny

Na topkách sme vás už informovali, že sa v nedeľu konal 93. ročník odovzdávania cien Academy Awards, známych ako Oscary. Kvôli situácii s pandémiou COVID-19 to tentokrát bolo o čosi iné, než po minulé roky. Vybraná skupina celebrít sa zišla na červenom koberci nielen v Los Angeles, ale aj v iných kútoch sveta a za dodržiavania protipandemických opatrení. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z 93. ročníka odovzdávania cien Academy Awards

Ako už býva zvykom, pozornosť sa sústredila nielen na nominovaných jedincov a víťazov. Verejnosť s očakávaním sledovala, do čoho sa známe krásky oblečú. Na červenom koberci mala zastúpenie aj rodáčka z našich končín, a to modelka Pavlína Pořízková, ktorá pochádza z Prostějova. 

Plavovláska plní stránky všetkých bulvárnych médií. Na odovzdávaní Oscarov totiž s režisérom Aaronom Sorkinom oficiálne potvrdili svoj vzťah a prvýkrát sa predviedli ako pár. Dvojica spolu randí pár mesiacov a pri pózovaní fotografom sa k sebe zamilovane túlila. 

Pavlína Pořízková tvorí pár s Aaronom Sorkinom.
Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková tvorí pár s Aaronom Sorkinom.  (Zdroj: SITA)

Pavlína Pořízková po boku Aarona Sorkina priam žiari.
Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková po boku Aarona Sorkina priam žiari.  (Zdroj: SITA)

Nielen fanúšikovia slávnej Češky sú nadšení. Pavlína má totiž za sebou mimoriadne náročné obdobie. V septembri 2019 totiž našla mŕtveho svojho manžela, hudobníka Rica Ocaska. Dvojica síce bola v rozvodovom konaní, avšak nič nenaznačovalo, že by mali medzi sebou zlé vzťahy. Pořízková sa dokonca o otca svojich dvoch detí starala, keďže sa predtým podrobil operácii.

Náhla smrť dlhoročného partnera však nebolo to jediné, s čím sa musela kráska vysporiadať. Zhruba mesiac pred smrťou totiž hudobník podpísal závet, v ktorom svoju manželku nemilosrdne vydedil. Pořízková v tom čase dokonca prišla aj o niekoľko pracovných ponúk, lebo na instagrame zverejňovala svoje fotky bez príkras a nemala problém ukázať šediny a vrásky. V súvislosti s tým kráska otvorene hovorila, že prežíva mimoriadne náročné obdobie...

Niet pochýb. že vzťah s režisérom Aaronom Sorkinom, ktorý má sošku Oscara za film Sociálna sieť, jej opäť prinavrátil chuť do života. Viacerí z jej fanúšikov sa zhodujú, že vzťah s o tri roky starším úspešným mužom by pre Pavlínu mohol byť to pravé. A spolu im to ozaj svedčí. Čo poviete?

Pavlína Pořízková a Aaron Sorkin potvrdili svoj vzťah.
Zobraziť galériu (7)
Pavlína Pořízková a Aaron Sorkin potvrdili svoj vzťah.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: OscaryPavlína Pořízková93rd Academy Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu