Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávnu Češku manžel VYDEDIL: Rozvod nestihli, vysúdila MILIÓNY!

Pavlína Pořízková Zobraziť galériu (3)
Pavlína Pořízková (Zdroj: Instagram PP)

NEW YORK - V septembri 2019 slávna česká modelka Pavlína Pořízková našla svojho manžela, hudobníka Rica Ocaska mŕtveho. Po otvorení jeho poslednej vôle ale vyšlo najavo, že ju vydedil. Ich manželstvo sa totiž rúcalo. Lenže rozvod už nestihli a súd nakoniec modelke priznal podiel na dedičstve!

Po smrti Rica Ocaseka mala Pavlína Pořízková hlavu v smútku rovno dvakrát. V jej prípade totiž nešlo len o to, že zomrel muž, s ktorým prežila takmer 30 rokov. Brali sa v roku 1989, ale v máji 2018 modelka oznámila, že už dlhšie pár netvoria. 

Galéria: Pavlína Pořízková

„Ric a ja sme už rok od seba. Fotky našej šťastnej rodiny v skutočnosti sú fotkami šťastnej rodiny, len už netvoríme pár,” uviedla vtedy na sociálnej sieti. „Láska, ktorú pre seba máme, je tak veľká a hlboká, že je takmer hmatateľná a taká nikdy nezmizne,” tvrdila. 

Lenže Ocasek to asi cítil inak a rozhodol sa svoju ženu vyškrtnúť z poslednej vôle. Údajne preto, že práve ona bola iniciátorkou rozchodu a opustila ho. Pavlína bola teda po jeho smrti otrasená tým, že nie je uvedená medzi dedičmi. Vraj si dokonca musela požičiavať peniaze.

Ric Ocasek a Pavlína
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)

A tak poslednú vôľu svojho manžela napadla. Keďže rozvod neprebehol, súd jej nakoniec dal za pravdu. Americké médiá odhadli majetok hudobníka na najmenej 5 miliónov dolárov a podľa zákonov štátu New York by Pavlína mala dostať tretinu. Ona samotná sa ale dokonca po Ricovej smrti ohradila, že táto čiastka bola úmyselne znížená kvôli daniam a reálne išlo o väčší majetok. 

„Uľavilo sa mi, že mám tento stres za sebou,” napísala Pořízková na sociálnej sieti, kde odhalila, že dosiahla dohodu ohľadom dedičstva. „Som nekonečne vďačná, že som už na druhej strane tohto prípadu. Konečne plávam preč od potápajúcej sa lodi a mierim na pobrežie,” vyhlásila s tým, že je pripravená robiť konečne dobré finančné rozhodnutia. 

Pavlína Pořízková
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu