Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prekvapivý rozchod v šoubiznise: Pred pár dňami veľká láska, teraz... Uff! Drsné kopačky

Ilustračné foto Zobraziť galériu (9)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Keď sa herečka Rebel Wilson (40) v uplynulých dňoch prezentovala na Instagrame, že je single, viacerých zaskočila. Vyzeralo to totiž tak, že po boku mladšieho fešáka Jacoba Buscha (29) je šťastná. A zrejme si to myslel aj on sám. Slávnu frajerku totiž plánoval predstaviť rodine. Avšak dostal kopačky... A to dosť nepríjemným spôsobom.

Galéria: Rebel Wilson a Jacob Busch tvorili pekný pár.

Rebel Wilson, pre ktorú bola svojho času typická kyprá postava, pútala v posledných mesiacoch pozornosť nielen tým, že výrazne schudla, ale aj románikom s mladíkom menom Jacob Busch. S podnikateľom a dedičom americkej pivárenskej spoločnosti totiž tvorili vydarenú dvojicu. Ako sme vás však na topkách v týchto dňoch informovali, tento pár je už minulosťou. 


ROZCHOD známej herečky a jej fešáka: Láska ako hrom je minulosťou!


Ako sa magazínu Us Weekly v súvislosti s rozchodom podarilo zistiť, iniciovala ho práve herečka. „Pred sviatkami boli v Aspene. On potom odišiel za rodinou a pozval ju tiež, lebo chcel, aby sa s nimi zoznámila. Avšak ona mu to nepotvrdila. Počas Vianoc boli v normálnom kontakte a všetko vyzeralo byť dobré. Zrazu sa však Rebel odmlčala a zhruba dva – tri týždne dozadu sa s ním prostredníctvom sms správy rozišla,” uviedol pre magazín zdroj z ich okolia. 

„Ranilo ho to a je z rozchodu ozaj smutný,” dodal pre Us Weekly ich zdroj. Sklamanie neskrývajú ani fanúšikovia známej herečky. Tí sa jej na sociálnej sieti Instagram vo veľkom pýtajú, prečo sa s fešným frajerom rozišla. Rebel sa však k rozchodu doposiaľ nijako nevyjadrila. 

Rebel Wilson a Jacob Busch tvorili ozaj pekný pár.
Zobraziť galériu (9)
Rebel Wilson a Jacob Busch tvorili ozaj pekný pár.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Rebel WilsonJacob Busch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu