Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

ROZCHOD známej herečky a jej fešáka: Láska ako hrom je minulosťou!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Nevydržalo im to! Herečka Rebel Wilson (40) v uplynulých mesiacoch ohurovala fanúšikov nielen schudnutou postavou, ale aj zamilovanými fotkami s fešným frajerom Jacobom (29). A aj keď to dvojici spolu mimoriadne svedčalo, ich cesty sa podľa všetkého rozišli. Známa blondínka totiž v týchto dňoch priznala, že je single.

Keď herečka Rebel Wilson oficiálne potvrdila svoj vzťah s podnikateľom Jacobom Buschom, viacerým padla sánka. Kedysi kyprá blondínka totiž zbalila ozajstného fešáka. „Začali sme spolu randiť ešte predtým, než som začala svoju cestu za zdravím. Takže, milé dámy, nemusíte nosiť konkrétnu veľkosť, aby ste si našli frajera,” uviedla k tomu herečka. 

Dvojica sa spoznala v roku 2019 cez spoločného priateľa. Keď vypukla pandémia COVID-19, Jacob bol v Los Angeles, Rebel sa zdržiavala v rodnej Austrálii. Po jej návrate do Ameriky sa stretli a svoj vzťah zoficiálnili. 

Rebel a Jacob sa ruka v ruke ukázali v spoločnosti a užívali si spoločné dovolenky. Po boku fešáka Rebel priam žiarila a ani fotky z Vianoc nenasvedčovali tomu, že by v ich vzťahu niečo chýbalo. 

Galéria: Rebel Wilson a Jacob Busch tvorili pekný pár.

V týchto dňoch však Rebel zverejnila fotku, na ktorej sa nielenže pochválila schudnutou postavičkou, ale zároveň aj priznala, že sa s Jacobom rozišli. „Mám toho veľa na mysli. Nezadané dievča smeruje na Super Bowl!” napísala k fotke blondínka, ktorá zverejnila poslednú spoločnú fotku s Jacobom na svojom Instagrame práve koncom minulého roka. 

 

Viac o téme: Rebel WilsonJacob Busch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu