Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Legendárna Janžurová o láske so ženatým: Pripitá prišla k nemu domov... Takto zareagovala manželka!

Josef Bláha a Iva Janžurová Zobraziť galériu (2)
Josef Bláha a Iva Janžurová

PRAHA - Tajomstvo z minulosti! Iva Janžurová kedysi milovala ženatého hereckého kolegu. Vo svojej novej autobiografickej knihe sa ku vzťahu s Josefom Bláhom prvýkrát otvorene vyjadrila. Jeho manželka o nich vedela...

O ich vzťahu sa doteraz len šepkalo, teraz ale Iva Janžurová v spolupráci s novinárom Petrom Mackom vydáva svoju novú autobiografiu, kde po prvý raz prehovorila o svojom romániku so starším kolegom. 

Galéria: Iva Janžurová

Išlo o Josefa Bláhu. „Bol to taký celkom krátky zálet, ktorý sa odohral v čase, keď som bola v divadle sotva rok, hneď na začiatku. Pepíček bol ženatý. Už neviem, ako presne to medzi nami začalo, ale proste to zaiskrilo, v divadle sme spolu veľa hrávali,” prezradila herečka, podľa ktorej bol Bláha neuveriteľne vtipný a všetkých dokázal okúzliť. „Parodoval mnohých kolegov a kolegyne, ale láskavo, bez jedinej stopy vulgarity v slovách alebo názoroch, stále sme sa smiali a nahrávali mu na jeho vtípky,” opísala, čím si ju zrejme aj získal. 

Josef Bláha
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ČT)

Dokonca bola tak zamilovaná, že mala pocit, že bez Josefa nemôže žiť. A tak sa vydala do domu, kde žil so svojou manželkou. „Pani Lušinka o nás vedela, raz som totiž prišla k nim domov s tým, že bez Pepíčka nemôžem byť. Tak ma tam nechali prespať, bola som v trochu dezorientovanom stave po značnom "požití" v divadelnom klube,” priznala Janžurová. 

Asi len máloktorá žena by nechala milenku svojho muža vyspať sa u nich doma z opitosti. Ale pani Bláhová bola evidentne na nevery zvyknutá. Ku koncu života mal herec dokonca aj akúsi oficiálnu milenku, o ktorej manželka Bohumila vedela. Nepáčilo sa jej to, ale zmierila sa s tým a dokonca vraj svojmu mužovi balila veci na dovolenky s jeho mladšou známosťou. 

Viac o téme: Iva Janžurová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu