Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nový úlovok známeho sukničkára (37): Ďalšia promi dcéra (19) a... Tiež je to kus!

Scott Disick Zobraziť galériu (6)
Scott Disick (Zdroj: Instagram)

MALIBU - Jeho posteľ prázdnotou nezíva! Scott Disick (37) sa do povedmia verejnosti dostal vďaka vzťahu s Kourtney Kardashian (41) a účinkovaniu v úspešnej reality šou Keeping Up With the Kardashians. Fešáčik má povesť sukničkára a jeho zvodom podľahla napríklad aj Sofia Richie (22). Verejnosti je však dobre známa i jeho aktuálna, o 18 rokov mladšia, milenka.

S menom Scotta Disicka bolo spájaných mnoho žien. Niektoré boli známe, iné nie. Keď vyšlo najavo, že zbalil vtedy len 19-ročnú Sofiu Richie, viacerí, vrátane jej slávneho otca, boli šokovaní. Spevák Lionel Richie sa totiž netajil tým, že mu frajer jeho dcéry príliš nesedí. A aj keď si mnohí mysleli, že ide len o chvíľkovú romancu, ich vzťah napokon trval tri roky. 

Sexuálne orgie Kardashiankinho ex: Za pár hodín vystriedal tri ženy!

Nedávno sa ale rozišli. A za sexi modelku si Scott našiel rovnako atraktívnu náhradu. Je ňou 19-ročná Amelia Hamlin - dcéra herečky Lisy Rinny a herca a podnikateľa Harryho Hamlina.

Dvojica sa spolu zabávala na nedávnej narodeninovej párty modelky Kendall Jenner a najnovšie ich paparazzi nafotili už ruka v ruke počas romantickej prechádzky po pláži. Pri pohľade na dvojicu je každému jasné, že ich vzťah je viac, než len kamarátsky.    

Scott Disick má po svojom boku 19-ročnú Ameliu Hamlin.
Zobraziť galériu (6)
Scott Disick má po svojom boku 19-ročnú Ameliu Hamlin.  (Zdroj: profimedia.sk)

Médiá a verejnosť sa pochoopiteĺne zaujímajú, čo na románik svojej dćery hovoria jej slávni rodičia. „Harry a Lisa sú smutní, źe sa Amelia rozišla s bývalým frajerom, lebo ho mali veľmi radi. Bol ako člen rodiny. Čo sa týka Scotta, dúfajú, že je to len také prechodné obdobie,” uviedol dobre informovaný zdroj z okolia prominentnej famílie. Bývalým frajerom spomínanej krásky bol jej rovesník menom Mercer Widerhorn. 

Galéria: Amelia Hamlin má sexepílu na rozdávanie.

Viac o téme: Scott DisickAmelia Hamlin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu